Ο ανιχνευτής σκύλος «As» βρήκε θερμοκήπιο με 128 χασισόδεντρα στην Ξάνθη

Petite Perle 300×250

Ο χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης .

Μερικά δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών «As» που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ξάνθης, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο του χειριστή του για να ερευνήσει την κατοικία ενός υπόπτου σε οικισμό το νομού.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο έτρεξε αμέσως στην αυλή στο πίσω μέρος του σπιτιού, όπου βρισκόταν ένα ειδικά διαμορφωμένο θερμοκήπιο στο οποίο ο δράστης καλλιεργούσε μια μεγάλη φυτεία από 128 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 25 εκατοστών ως 2,20 μέτρων, με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα.

Στη συνέχεια, ο «As» ερεύνησε και τα δωμάτια του σπιτιού, όπου ξετρύπωσε εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 365,4 γραμμαρίων, μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης και ναρκωτικού MDMA, ένα χάπι ecstasy, 17 χαρτάκια εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία, σπόρους κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, έναν ηλεκτρικό τρίφτη και 65 κενές νάιλον συσκευασίες.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και τέσσερις συσκευασίες με μια άγνωστη ουσία που εστάλη για χημική ανάλυση. Ο χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Xanthi-xasisofyteia

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ