Βρετανία: Νοσοκόμα έκλεψε την πιστωτική κάρτα νεκρής ασθενούς

Petite Perle 300×250

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του πανεπιστημιακού ιδρύματος, η 23χρονη Αγιέσα Μπασαράτ τέθηκε αμέσως σε αργία μετά την πληροφόρηση για το γεγονός.

Μια νοσοκόμα στη Βρετανία κατηγορείται ότι έκλεψε την πιστωτική κάρτα μιας νεκρής ασθενούς για να αγοράσει πατατάκια και γλυκά.

Η 23χρονη Αγιέσα Μπασαράτ πήρε την τραπεζική κάρτα της 83χρονης γυναίκας μετά τον θάνατό της στις 24 Γενάρη, στο νοσοκομείο Heartlands Hospital του Μπέρμιγχαμ, στη Βρετανία.

Η νεαρή γυναίκα χρησιμοποίησε την κάρτα της πεθαμένης 83χρονης, 17 λεπτά μετά τον θάνατό της, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Η 23χρονη χρησιμοποίησε την κάρτα για να κάνει 6 αγορές αξίας μίας λίρας η καθεμιά στο αυτόματο μηχάνημα του νοσοκομείου, χρησιμοποιώντας το πάνελ ανέπαφων αγορών, σύμφωνα με την αστυνομία.
Αργότερα μέσα στην ίδια μέρα, η Μπασαράτ έκανε ακόμη μία παρόμοια αγορά και προσπάθησε ακόμη δύο φορές όταν επέστρεψε ξανά στη δουλειά, στις 28 Γενάρη.

Σύμφωνα όμως με την αστυνομία, η κάρτα είχε ήδη ακυρωθεί και η νοσοκόμα συνελήφθη κατά τη διάρκεια της βάρδιάς της την ίδια μέρα να έχει την πιστωτική ακόμη στην κατοχή της.
Η 23χρονη δικαιολογήθηκε στις αρχές ότι είχε βρει την κάρτα και την είχε μπερδέψει με τη δικιά της, αλλά δυστυχώς για τη νοσοκόμα οι κάρτες ήταν διαφορετικού χρώματος.

Η νεαρή κοπέλα τελικά καταδικάστηκε σε δύο ποινές φυλάκισης 5 μηνών η καθεμία με αναστολή 18 μηνών. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ