ΕΑΚΗ: Υποδέχθηκε την Εθνική και τον Βαγγέλη Περόπουλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Petite Perle 300×250

Στο Ηράκλειο βρίσκεται η Εθνική ομάδα βόλει γυναικών, η οποία θα κάνει στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της συμμετοχής της στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα.

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας, υποδέχθηκε η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου (EAKH), που θα είναι και ο οικοδεσπότης, καθώς θα φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα στο ανακαινισμένο Λίντο.

Με ανακοίνωση του το ΕΑΚΗ, καλωσόρισε την Εθνική ομάδα, αλλά και τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής Βαγγέλη Περόπουλο, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο Ηράκλειο, ως προπονητής.

Η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου (EAKH), καλωσορίζει την Εθνική ομάδα βόλει γυναικών στο Ηράκλειο.

Η Εθνική μας, θα κάνει στο «σπίτι μας», στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, την προετοιμασία της, για την συμμετοχή της στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα και αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή για μας, καθώς μετά απο δεκαετίες θα φιλοξενηθεί στο Λίντο, μια Εθνική ομάδα.

Καλωσορίζουμε επίσης στο Ηράκλειο, τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας Βαγγέλη Περόπουλο, ένα προπονητή που έχει αφήσει το στίγμα του στο βόλει του Ηρακλείου.

Να σημειωθεί εκ μέρους του ΕΑΚΗ, την αποστολή της Εθνικής, υποδέχθηκε, στο αεροδρόμιο, το μέλος του Δ.Σ. και πρώην αθλήτρια και προπονήτρια βόλει, Μαρία Παπαδάκη, η οποία αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του ΕΑΚΗ, με την Εθνική ομάδα και το πρόσωπο που θα φροντίσει να μην λείψει τίποτα στα κορίτσια της Εθνικής ομάδας, στο διάστημα που θα μείνουν στο Ηράκλειο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ