Μεγάλη Βρετανία: Γυναίκα έπεσε από γκρεμό 30 μέτρων μπροστά στα μάτια της κόρης της

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Μία γυναίκα σκοτώθηκε όταν έπεσε από απόκρημνο βράχο ύψους 30 μέτρων, σε ειδυλλιακό παραθαλάσσιο τοπίο στο Ντόρσετ της Μεγάλης Βρετανίας. Η τραγωδία λέγεται ότι εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της γυναίκας, καθώς περπατούσαν μαζί κοντά στο Ντουρτλ Ντορ. Πρόκειται για μια φυσική αψίδα ασβεστόλιθου στην Ακτή Τζουράσικ κοντά στο Λουλγουορθ του Ντόρσετ.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα προσπαθούσε να ακολουθήσει συντομότερο μονοπάτι προς την παραλία στο δημοφιλές τουριστικό σημείο όταν έπεσε. Ακούστηκε να φωνάζει “κατεβαίνω” προτού χάσει την ισορροπία της και να πέσει στον γκρεμό. Η γυναίκα έχασε τη ζωή της στο σημείο. Μάρτυρας είπε: “Η γυναίκα έπεσε περίπου 20 μέτρα από τον βράχο. Επέλεξε να σκαρφαλώσει από τα βράχια ενώ η κόρη της πήγε από τα σκαλιά”.

“Οι άνθρωποι στον βράχο και στην παραλία της φώναζαν να μείνει ακίνητη αλλά δεν άκουσε και συνέχισε. Κάποιοι βράχοι έδειχναν να κουνιούνται όπως εκείνη πατούσε πάνω τους και μετά έπεσε. Η κόρη της την είδε να πέφτει. Ήταν φριχτό” πρόσθεσε.

Το περιστατικό συνέβη ενώ η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο τη Δευτέρα, την πιο ζεστή μέρα του χρόνου. Άνδρες της Ακτοφυλακής και της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και κράτησαν το κοινό μακριά ενώ οι διασώστες προσπαθούσαν να τη σώσουν. Αλλά δυστυχώς η γυναίκα πέθανε στο σημείο γύρω στις 3.30 το μεσημέρι. Άλλοι διασώστες προσπαθούσαν να φροντίσουν την κόρη του θύματος, η οποία υπέστη σοκ.

Άλλος μάρτυρας είπε ότι οι δύο γυναίκες νωρίτερα σκαρφάλωσαν στην κορυφή του βράχου και κατέβαιναν όταν συνέβη η τραγωδία. Η Ελέανορ Έντουαρντς που βρισκόταν στην παραλία τη στιγμή του περιστατικού περιέγραψε πώς εκτυλίχθηκε η τραγωδία: “Κατέβαινε τον βράχο προσπαθώντας να φθάσει στην παραλία. όλοι της έλεγαν να σταματήσει και κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Ήταν πολύ θλιβερό θέαμα”.

Ατυχήματα έχουν συμβεί αρκετές φορές καθώς κάποιοι επιλέγουν να ζήσουν την περιπέτεια πέφτοντας με αλεξίπτωτο από τον γκρεμό ή να βγάλουν μία ξεχωριστή selfie. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντόρσετ είπε: “Στις 15.07 της Δευτέρας η αστυνομία του Ντόρσετ έλαβε αναφορά ότι μια γυναίκα είχε πέσει από τον βράχο στο Ντοθρντλ Ντορ κοντά στο Λούλγουορθ.

Οι αξιωματικοί έφτασαν με συναδέλφους από άλλες υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών. Δυστυχώς η γυναίκα κηρύχθηκε νεκρή στο σημείο. Οι αξιωματικοί ερευνούν τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού” πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

πηγή: www.enikos.gr

Related Articles