Αγία Πελαγία…ένας μικρός παράδεισος υποδέχεται τους επισκέπτες του

Petite Perle 300×250

Της Ελένης Στάθογλου

Ένας μικρός παράδεισος, ένας ευλογημένος τόπος, εκεί που ομορφιά της θάλασσας συναντά τη γαλήνη , εκεί που το μαγευτικό τοπίο σαγηνεύει, υποδέχεται και φέτος τους επισκέπτες του μικρούς και μεγάλους με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά και με τη φροντίδα και τις υψηλές υπηρεσίες που οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, ξέρουν να προσφέρουν.

Δεν είναι άλλος, από την Αγία Πελαγία, ο παραθαλάσσιος αυτός οικισμός του Δήμου Μαλεβιζίου , αγαπημένος απάνεμος προορισμός, απείρου φυσικού κάλλους για κάθε ηλικία αλλά και για κάθε βαλάντιο. Μια επίσκεψη άλλωστε είναι αρκετή για να επισκεφτεί κάποιος ξανά και ξανά τον πανέμορφο αυτό τόπο. Δεν είναι τυχαίο ότι, πολλοί ξένοι τουρίστες αλλά και Έλληνες επιλέγουν να επισκεφθούν την όμορφη αυτή περιοχή κάθε καλοκαίρι για να περάσουν τις διακοπές τους στις περίπου 8.000 κλίνες που διαθέτει .Δεν είναι τυχαίο επίσης, ότι πολλοί επισκέπτες όταν δεν μπορούν να κολυμπήσουν στις βόρειες παραλίες του Ηρακλείου όταν έχει αέρα ,επιλέγουν την  περιοχή, όπου είναι απάνεμα.

Οι καταστηματάρχες, οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, αλλά και εκείνοι που διαθέτουν καταστήματα εστίασης, έχουν ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης των καταστημάτων τους αλλά και των ενοικιαζόμενων δωματίων τους και σε ένα μεγάλο μέρος έχουν ήδη ανοίξει. Παράλληλα, δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες της περιοχής προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, επισημαίνοντας ότι η περιοχή της Αγίας Πελαγίας είναι ένας ασφαλής υγειονομικά προορισμός με χαμηλές τιμές, αφού κάποιος μπορεί να βρει δωμάτιο ακόμα και με εικοσιπέντε ευρώ το βράδυ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ