Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: Βρέθηκε θαμμένη καραμπίνα κοντά στο σπίτι του δράστη – Φωτογραφίες

Petite Perle 300×250

Ο 58χρονος συνελήφθη και κρατείται για τη δολοφονία του 45χρονου κομμωτή – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί το Σάββατο

Συνελήφθη και κρατείται ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Καλλιθέα Κατερίνης, ο οποίος ομολόγησε τη φρικιαστική δολοφονία του 45χρονου κομμωτή.

Σε χώρους κοντά στην οικία του 58χρονου δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία καραμπίνα με παραποιημένο σειριακό αριθμό, θαμμένη στο έδαφος.

Δράστης και θύμα ήρθαν σε διένεξη καθώς ο 58χρονος κατηγορούσε τον 45χρονο για μία σύλληψη του για ναρκωτικά το 2016. Ο 58χρονος χτύπησε το θύμα και τον έδεσε πισθάγκωνα.

Στη συνέχεια τον οδήγησε στα κοιμητήρια της περιοχής τον πυροβόληση και στην συνέχεια τον έκαψε. Οι έμπειροι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο σημείο ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή το χώρο.

Με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες, οδηγήθηκαν στον 58χρονο. Το μόνο που έμενε να εντοπιστεί ήταν και το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 45χρονο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκαν έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης εκρηκτικών υλών«Ζero» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, σε χώρους κοντά στην οικία του 58χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία καραμπίνα με παραποιημένο σειριακό αριθμό, θαμμένη στο έδαφος.

Επίσης, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 21 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 80 εκατοστών, που καλλιεργούσε ο δράστης σε παρακείμενο αγροτεμάχιο.

Πηγή: thestival

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ