Τι έλεγε στην Αγγελική Νικολούλη ο σύζυγος της Καρολάιν, 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (video)

Petite Perle 300×250

Τι δήλωνε ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην Αγγελική Νικολούλη για τον χαμό της Καρολάιν.

Ο 32χρονος πιλότος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, όντας ψύχραιμος από την πρώτη στιγμή, την 11η Μαΐου και ημέρα δολοφονίας της συζύγου του, μίλησε στους δημοσιογράφους, συνεργάστηκε με την αστυνομία και κατέθεσε επανειλημμένως μέχρι που σήμερα ημέρα του μνημόσυνου της 20χρονης κοπέλας στην Αλόννησο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της αστυνομίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Από την πρώτη στιγμή στις προσπάθειές αναζήτησης των δραστών της δολοφονίας ο 32χρονος Μπάμπης προσφέρθηκε να μιλήσει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης «Φως στο Τούνελ» μιλώντας για διάφορες πτυχές της υπόθεσης.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει:

«Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη.

Καταλαβαίνω ότι η έλλειψη στοιχείων μικρά μέσα αναπαράγουν ό,τι άσχετο ακούσουν αλλά εσείς που κάνετε τη δική σας έρευνα δεν είστε σε αυτήν την κατηγορία.

Κυρία Νικολούλη, σε αυτή τη φάση της έρευνας μου έχει ζητηθεί να μη δημοσιοποιούνται συγκεκριμένα στοιχεία γιατί παρερμηνεία από τον κόσμο μπορεί να δυσκολέψει ή να καθυστερήσει την έρευνα, κάτι που κανείς μας δε θέλει. Ακόμα και σε αξιόπιστη εκπομπή όπως η δική σας.

Σε προσωπικό επίπεδο είμαι σε κακή κατάσταση για να μιλήσω για τη γυναίκα μου. Με πονάει και τώρα που σας γράφω αυτό το μήνυμα

Ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε όπως κάνετε πάντα. Σας ευχαριστώ»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ