Γάζι: Παιδί βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι – Το ευχαριστώ της οικογένειας Σουλτάτου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ένα δημόσιο ευχαριστώ απευθύνει μέσω της “Φωνής του Μαλεβιζίου” η μητέρα μαθήτριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, Ευαγγελία Σουλτάτου.

Η κ. Σουλτάτου αναφέρει ότι η κόρη της έχασε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος το πορτοφόλι της. Στη συνέχεια την κάλεσαν από τη Διεύθυνση του σχολείου και την ενημέρωσαν ότι το πορτοφόλι βρέθηκε και παραδόθηκε από άλλο μαθητή του σχολείου.

Η ίδια, όπως αναφέρει, έψαξε στη Διεύθυνση να βρει το όνομα του παιδιού που παρέδωσε το πορτοφόλι για να το ευχαριστήσει. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατόν, καθώς αρκετά παιδιά του σχολείου παραδίδουν χωρίς δεύτερη σκέψη τα ευρήματά τους. “Δεν ξέρω ποιο παιδάκι ήταν, αλλά μπράβο για την πράξη του” αναφέρει η κ. Σουλτάτου.

Όλα αυτά τα παιδιά καθημερινά δίνουν το καλύτερο μάθημά τους. Αυτό της ανθρωπιάς και της τιμιότητας και σίγουρα αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...