Προσχεδιασμένη η δολοφονία – Αδιάψευστη η γλώσσα του σώματος

Petite Perle 300×250

O ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛΑΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, σχολίασε τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, Καρολάιν, από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

"Το κουβάρι ξετυλίχθηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι και οι δύο παρακολουθούσαν ψυχολόγο. Ήταν μια πληροφορία που το πρώτο βράδυ είχα πει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Από την πλευρά, όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί με τη διαλεύκανση ενός εγκλήματος, ξέρουμε ότι τα πάντα ξεκινάνε από το σημείο που έγινε. Το κλειδί, το μυστικό ήταν εκεί μέσα. Είχαμε να κάνουμε και με τη γλώσσα του σώματος του πιλότου. Είναι σημαντικό οι ερευνητές να μπορούν να αποκωδικοποιήσουν και αυτό το στοιχείο. Η γλώσσα του σώματος έλεγε τα αντίθετα, από αυτά που έλεγαν τα μάτια του. Ήταν θέμα χρόνου για τις αρχές με συνδυασμό με τα τεχνολογικά μέσα που υπάρχουν σήμερα" περιέγραψε.

"Η Καρολάιν δεν έρχεται πίσω… Θα ηρεμήσει η ψυχή της, αλλά και η μάνα της θα πάρει μια απάντηση" τόνισε.

"Ήταν καλός ηθοποιός, όλα τα έκανε για το παιδί του…" σημείωσε με νόημα ο κ. Κατερινόπουλος.

"Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, δεν ήταν της τελευταίας στιγμής. Δεν ήταν ένας καβγάς που πάνω εκεί της έκλεισε το στόμα με το μαξιλάρι και την έστειλε στον Άγιο Πέτρο" συμπλήρωσε.

Ο κ. Κατερινόπουλος χαρακτήρισε μάλιστα τον 33χρονο πιλότο "καλό ηθοποιό" που όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες, επικαλείται το καλό του παιδιού του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ