Το ξέσπασμα της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι για τη δολοφονία της Καρολάιν

Petite Perle 300×250

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι, ξέσπασε για το έγκλημα στα γλυκά νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν από τον 32χρονο συζυγοκτόνο.

Η Ιωάννα, όπως και χιλιάδες άλλοι στα Social Media, πήρε θέση για τις πρόσφατες εξελίξεις με την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram αναφέρθηκε στην πατριαρχία και ξέσπασε κατά του 32χρονου.

«Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη. Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δε μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της.

Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ