Εξετάζει πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο ο Μήτογλου

Petite Perle 300×250

Η Μιλάνο έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση στον Ντίνο Μήτογλου και τον πιέζει ασφυκτικά, προκειμένου να πει το «ναι».

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του διεθνή φοργουορντ των Πρασίνων Ντίνο Μήτογλου. Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε 30% σε σχέση με πέρυσι ωστόσο ο Μήτογλου άρχισε ήδη να ράβει το κοστούμι της Αρμάνι.

Η Μιλάνο έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση στον 25χρονο φόργουορντ/σέντερ και τον πιέζει ασφυκτικά, προκειμένου να της απαντήσει θετικά. Φαίνεται, δε, πως ο ίδιος ο Έτορε Μεσίνα έχει επικοινωνήσει με τον Μήτογλου, λέγοντάς του πόσο πολύ τον θέλει στην ομάδα, γεγονός που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση του παίκτη, ο οποίος και τείνει προς το… «ναι»!

Ο Ιταλός τεχνικός επικοινώνησε δύο φορές με τον διεθνή φόργουορντ εξηγώντας του λεπτομερώς τον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει ενώ θα τον βοηθήσει μακροπρόθεσμα να εκπληρώσει το όνειρο του ΝΒΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μέχρι και την ύστατη στιγμή ό,τι μπορούσε ώστε να τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ, αλλά το project της Αρμάνι και η προοπτική για το «παραπάνω βήμα» στην EuroLeague (πάντα σε συνδυασμό και με την σαφώς καλύτερη οικονομική πρόταση) αποτέλεσαν και το μεγαλύτερο δέλεαρ για τον παίκτη.

Οι πράσινοι κατέθεσαν πρόταση για 2+1 χρόνια στον 25χρονο και αύξηση κατά 30% στις απολαβές του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ