Βάσω Λασκαράκη: «Τα καλύτερα γίνονται όταν δεν τα περιμένεις»

Petite Perle 300×250

Η φωτογραφία και τα σχόλια στο Instagram.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές έχει ήδη ξεκινήσει η Βάσω Λασκαράκη, η οποία βρίσκεται στην Κρήτη με την κόρη της Εύα και τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο. Το ζευγάρι ανανεώνει αρκετά συχνά το Instagram account του και βλέπουμε στιγμές από την καθημερινή τους ζωή.

Το βράδυ του Σαββάτου (19/6/21) η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account της, η οποία έκανε τους fans της να αναρωτηθούν αν συμβαίνει κάτι. Στο caption της έκανε μια «αποκάλυψη» η οποία όμως άφησε τους fans της με ερωτηματικά.

«Μερικές φορές δεν χρειάζεται να σχεδιάσεις και να προγραμματίσεις τίποτα …. Τα καλύτερα γίνονται όταν δεν τα περιμένεις», έγραφε με τα likes να ξεπερνούν τα 10 χιλιάδες σε δύο ώρες από τη στιγμή της ανάρτησης.

Η φωτογραφία μυστήριο της ηθοποιού

Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε το άκρως αινιγματικό  αυτό post, κάνοντας κάποιους fans της να αναρωτιούνται από τα συμφραζόμενα ένα μόνο πράγμα. Κάποιοι λοιπόν εύλογα αναρωτήθηκαν αν είναι έγκυος και αν αυτό είναι «το καλό που γίνεται χωρίς να το περιμένεις».

Τη φωτογραφία η Βάσω Λασκαράκη τη συνόδευσε επίσης με τα hashtags #loveistheanswer #myweekend #behappy με τον Λευτέρη Σουλτάτο να της αφήνει σαν σχόλιο ένα emoji με μάτια καρδούλες.

Σχολίασε επίσης και η φίλη της, Νικόλ Παναγιώτου, γράφοντας ένα σκέτο «Μάλιστα» συνοδευόμενο και αυτό από μία κόκκινη καρδιά.

Τα σχόλια για εγκυμοσύνη

Κάποιοι fans άφησαν σχόλιο διερωτώμενοι αν το caption της αυτό μαρτυρά κάποια εγκυμοσύνη, όμως η Βάσω Λασκαράκη δεν απάντησε σε κάποιο από τα σχόλια που της έκαναν.

Θα συμφωνήσουμε πάντως μαζί της πως τα καλύτερα έρχονται πράγματι εκεί που δεν τα περιμένεις. Το έχει πει άλλωστε και ο Πασχάλης Τερζής, και σίγουρα κάτι θα ήξερε.

πηγή: www.queen.gr

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ