Παίζεται το μέλλον για τον ΠΑΟΚρουσώνα

Petite Perle 300×250

Κρίσιμη η σημερινή τρίτη Γενική Συνέλευση για τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στις 8.00 μ.μ. το βράδι αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ενορίας Άγιος Τριάδος στον Κρουσώνα.

Μετά και τις τελευταίες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Μπουμάκης που ήρθε σε επαφή με αρκετούς επιχειρηματίες, το μέλλον του συλλόγου φαντάζει αβέβαιο αφού το ενδιαφέρον είναι μηδαμινό.

Έτσι απόψε σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμμετοχή, όλα τα σενάρια πλέον είναι ανοιχτά με τον Κώστα Μπουμάκη να σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη διοίκηση με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μετά από πολλά χρόνια το σωματείο του ΠΑΟΚ που πρωταγωνιστεί στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει άμεσα τον κίνδυνο της κατάρευσης, τη στιγμή μάλιστα που έχει φτιάξει τις γηπεδικές του υποδομές που θα ζήλευαν ομάδες παραπάνω κατηγοριών.

Έστω και την ύστατη στιγμή θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βοηθήσουν να σχηματιστεί δυνατό Δ.Σ. που θα τρέξει όλες τις εκκρεμότητες και θα κάνει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Ο Κρουσώνας διαθέτει σε όλα τα επίπεδα επιφανείς ανθρώπους που αγαπούν το χωριό τους και μπορούν με τη συμμετοχή τους να διατηρήσουν τον ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο ώστε να μη γκρεμιστούν οι προσπάθειες πολλών ετών.

Ελπίζουμε έστω και στο παραπέντε θα βρεθεί λύση και ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί με αξιοπρέπεια και πρωταγωνιστικούς στόχους και τα επόμενα χρόνια.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ