Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία 0-3: Το απόλυτο οι Οράνιε με σούπερ τον Βαϊνάλντουμ

Petite Perle 300×250

Ο Βαϊνάλντουμ έκανε τα πάντα, η Ολλανδία επικράτησε 3-0 της Βόρειας Μακεδονίας και πέτυχε το απόλυτο νικών στον 3ο όμιλο.

Η Ολλανδία ήταν εξαιρετική, ο Βαϊνάλντουμ απίθανος και οι Οράνιε διέλυσαν με 3-0 τη Βόρεια Μακεδονία στην 3η στροφή του 3ου ομίλου! Ετσι, η ομάδα του Ντε Μπουρ πέτυχε το απόλυτο νικών, ο νέος σταρ της Παρί πέρασε τον Φαν Μπάστεν στα γκολ και οι Ολλανδοί θα αντιμετωπίσουν στους «16» τον 3ο από τον 4ο ή 5ο ή 6ο όμιλο. Αποθέωση για τον Πάντεφ, ο οποίος έπαιξε το τελευταίο του παχνίδι με τη φανέλα της Βόρειας Μακεδονίας.

Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία: Τιμήθηκε ο Πάντεφ - Ποδόσφαιρο - Euro 2020 |  sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ο Γκόραν Πάντεφ έγινε αλλαγή στο 69' στο τελευταίο του ματς με τη Βόρεια Μακεδονία, δέχθηκε πασίγιο από τους συμπαίκτες του και χειροκρότημα από όλους τους θεατές στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», μεταξύ αυτών του Ζόραν Ζάεφ και του Γουέσλι Σνάιντερ.

Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία: Ασίστ Ντεπάι, 0-2 ο Βαϊνάλντουμ (VIDEO)

Ο 37χρονος φορ δέχθηκε την αποθέωση πριν από την έναρξη του ματς, ενώ παρέλαβε και τιμητική φανέλα των Οράνιε με το όνομά του και τον αριθμό συμμετοχών (122) από τον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ.

Στο 69ο λεπτό ο Ίγκορ Ανγκελόφσκι τον πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου – έδωσε τη θέση του στον Τιχόμιρ Κονσταντίνοφ – για το standing ovation. Οι συμπαίκτες του, τού επιφύλαξαν πασίγιο, εν μέσω χειροκροτημάτων από όλους τους θεατές του γηπέδου στο Άμστερνταμ.

Βόρεια Μακεδονία: Ντιμιτριέφσκι – Ριστόφσκι, Βελκόφσκι, Μούσλιου – Ελμάς, Αντέμι, Τρισόφσκι, Μπάρντι, Αλιόσκι – Τραϊκόφσκι, Πάντεφ.

Ολλανδία: Στεκέλενμπουργκ – Ντε Βράι, Ντε Λιχτ, Μπλιντ – Ντάμφριες, Γκράβενμπερχ, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Βαϊάλντουμ, Βαν Άανχολτ – Μάλεν, Ντεπάι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ