Ξεκινά επαφές με επιχειρηματίες του Κρουσώνα ο ΠΑΟΚ

Petite Perle 300×250

Παρουσία είκοσι ατόμων πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ.

Η απόφαση που λήφθηκε είναι να υπάρξει μία προθεσμία 7 έως 10 ημερών, με τη βοήθεια και του αντιδημάρχου Γρηγόρη Φασουλάκη, να πλησιάσουν κάποιους επιχειρηματίες του Κρουσώνα για οικονομική στήριξη στην ιστορική ομάδα.

«Δεν θέλω να ηγηθώ ενός ΠΑΟΚ που θα είναι κομπάρσος στο επόμενο  πρωτάθλημα», τόνισε με νόημα ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Μπουμάκης.

Και συνέχισε λέγοντας ότι «Προτιμώ να παραιτηθώ εάν η ομάδα δεν παρουσιαστεί δυνατή στο επόμενο πρωτάθλημα».

Το μπάτζετ, όπως είπε ο πρόεδρος, «δεν θα είναι τόσο μεγάλο όπως πέρυσι που ξεκινήσαμε, αλλά θα είναι τέτοιο που να μας επιτρέπει να δημιοιυργήσουμε μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του ΠΑΟΚ και του Κρουσώνα».

Ακόμα είπε ότι όσους μήνες παίχτηκε ποδόσφαιρο η διοίκηση ήταν συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις και δεν χρωστάει ούτε ένα σεντς ούτε σε ποδοσφαιριστές, ούτε σε προπονητές, φροντιστή,  προμηθευτές κλπ.

Ακόμη ο κ. Μπουμάκης εξέφρασε τον προβληματισμό του αν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΗ, γιατί όπως ανέφερε σύμφωνα με το νέο νόμο που έφερε ο κ. Αυγενάκης και ψηφίστηκε από τη Βουλή, πρέπει όλες οι ομάδες να είναι στο Μητρώο, τονίζοντας ότι από τις 80 περίπου ομάδες που υπάρχουν στα Τοπικά Πρωταθλήματα  μόνο οι 15 έχουν ενταχθεί στο Μητρώο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δήλωσε επίσης ότι το μεγάλο του όνειρο είναι η δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου στον Κρουσώνα, όπου θα είναι αφιερωμένο στη νεολαία του οικισμού, ενώ σε αυτό θα κάνουν της προετοιμασία τους μεγάλες ομάδες, αφήνοντας έσοδα τόσο στην ομάδα  όσο και στο χωριό.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γρηγόρης Φασουλάκης επεσήμανε ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην ανάπτυξη της ακαδημίας, κάτι όμως που γίνεται  όπως είπε ο πρόεδρος.

Μάλιστα, σε αυτό το σημείο ο κ. Μπουμάκης ανέφερε ότι  τα τελευταία 2,5 χρόνια υπάρχει συνεργασία με το Αθλόπολις, η οποία σταμάτησε λόγω κορωνοιού.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος είπε ότι  57 παιδιά από τον Κρουσώνα συμμετείχαν σε αυτή την συνεργασία και πήραν μέρος σε 3 τουρνουά με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ