Αποφασισμένοι να φροντίσουν τη μικρή Λυδία δηλώνουν οι γονείς της Καρολάιν

Petite Perle 300×250

Σε μια συγκλονιστική τους συνέντευξη στην Daily Mail οι γονείς της αδικοχαμένης 20χρονης "σπάνε" για πρώτη φορά τη σιωπή τους και μιλούν για όλα όσα νιώθουν μετά την αποκάλυψη ότι ο φονιάς του παιδιού τους ήταν ο γαμπρός τους αλλά και για την ίδια την Καρολάιν, περιγράφοντας τη ζωή του παιδιού τους.  

Οι γονείς της δολοφονημένης Καρολάιν έδωσαν όρκο να φροντίσουν την κόρη της και να διασφαλίσουν ότι «η θύμηση της μητέρας της θα ζει για πάντα», αναφέρει η εφημερίδα.   Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κραουτς βυθίστηκαν σε μια ανείπωτη θλίψη που θα τους συνοδεύει για πάντα και μοναδικός σκοπός της ζωής τους πλέον είναι η ανατροφή της εγγονής τους Λυδίας, η οποία είναι πολύ μικρή για να καταλάβει τι συνέβη.  

Έχουν περάσει 41 ημέρες από την δολοφονία της Κάρολαιν και σχεδόν μια εβδομάδα από τότε που ο σύζυγός της ομολόγησε ότι την δολοφόνησε μπροστά στα αθώα μάτια της κόρης τους.   «Και η Σούζαν και εγώ θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και πως η μικρή της κόρη Λυδία, θα μεγαλώσει με όλα τα καλά που μπορούμε να της δώσουμε και πως οι αναμνήσεις της μητέρας της θα ζουν για πάντα»., αναφέρει ο πατέρας της άτυχης 20χρονης.   Ο Ντέιβιντ και η Σούζαν δηλώνουν βαθύτατα υπερήφανοι για το παιδί τους που βρήκε τραγικό θάνατο μόλις στο ξεκίνημα μιας, φαινομενικά, παραμυθένιας ζωής.   Παρά την οδύνης τους ωστόσο, όπως σημειώνει το βρετανικό μέσο ενημέρωσης, δεν θα διστάσουν ακόμη και να επιδοθούν σε δικαστική διαμάχη με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την επιμέλεια της μόλις 11 μηνών Λυδίας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ