Στη Nτάρμσταντ ο νεαρός τερματοφύλακας του ΟΦΗ Μακατουνάκης

Petite Perle 300×250

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του είναι ο νεαρός τερματοφύλακας της Κ19 του ΟΦΗ Αντώνης Μακατουνάκης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες «πετάει» απόψε για Γερμανία και αύριο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την Ντάρμσταντ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας θα βρεθεί για πρώτη φορά εκτός Κρήτης και θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Γερμανική ομάδα η οποία αγωνίζεται στην 2η κατηγορία της Γερμανίας και την σεζόν που μας πέρασε τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο νεαρός τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΒΑΚ όπου και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, τους προπονητές και τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ και σήμερα το βράδυ «πετάει» για Γερμανία για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γερμανική ομάδα.

Αναμφίβολα ο Αντώνης Μακατουνάκης, ξεχώρισε τη φετινή χρονιά με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΟΦΗ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της Ντάρμσταντ που με αστραπιαίες κινήσεις προχώρησαν στην απόκτησή του, με τον ίδιο πλέον να ετοιμάζεται να ανοίξει τα…φτερά του στο εξωτερικό!

πηγή: www.grandsport.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ