Συνεχίζεται η δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Tη συνέχιση της δωρεάν διάθεσης των self test από τα φαρμακεία για τους επόμενους δύο μήνες (Ιούλιο και Αύγουστο) αποφάσισε το Δ.Σ. του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) με ψήφους 11 υπερ, 3 κατά και 1 λευκό.

«Το αίσθημα ευθύνης για την προσπάθεια ελέγχου της πανδημίας και η κοινωνική μας ευαισθησία για την προστασία των πολιτών δεν μας επιτρέπουν άλλες σκέψεις. Ως Φαρμακοποιοί στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες και στηρίζουμε την προστασία τους από τον κορονοϊό», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΦΣ Απόστολος Βαλτάς.

Μόνη προϋπόθεση που έβαλαν οι φαρμακοποιοί είναι να δοθούν εφάπαξ (4 self test σε κάθε δικαιούχο) και όχι σταδιακά, που θα τους επιβαρύνει με μεγαλύτερο φόρτο εργασίας.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με τους δύο Φαρμακευτικούς Συλλόγους – Αττικής και Αχαΐας- που είχαν αρνηθεί να συμμετάσχουν στον προγραμματισμό.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...