Άγιος Παντελεήμονας: Έγκυος και με προβλήματα υγείας η γυναίκα που κατήγγειλε τον βιασμό της

Petite Perle 300×250

Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την καταγγελία βιασμού μιας γυναίκας το πρωί της Τετάρτης στον Άγιο Παντελεήμονα από τρεις αλλοδαπούς άνδρες ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε., και κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι τρεις αλλοδαποί κατηγορούνται, ότι βίασαν μια γυναίκα, η οποία δηλώνει ότι είναι 3 μηνών έγκυος, μέσα σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, οι δράστες παρέσυραν την 25χρονη, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας από την περιοχή της Ομόνοιας και την πήγαν με ταξί σε υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Αριστομένους.

Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: «Αφήστε με, αφήστε με»

Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία, την βίασαν τα ξημερώματα. Μάλιστα γείτονες ανέφεραν ότι άκουσαν τις φωνές της. «Αφήστε, αφήστε με» φώναζε η γυναίκα, η οποία πήγε στην αστυνομία μόλις την άφησαν ελεύθερη οι τρεις άνδρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται επίσης ένας ακόμη άνδρας κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ