ΣΥΡΙΖΑ: Διήμερη επίσκεψη Α. Χαρίτση και Γ. Σαρακιώτη στο Ηράκλειο

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

ιήμερη επίσκεψη στο Ηράκλειο θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή, 24-25 Ιουνίου, ο βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Φθιώτιδας και αναπληρωτή τομεάρχη Έρευνας και Τεχνολογίας του κόμματος Γιάννη Σαρακιώτη.

Κατά την παρουσία τους στο Ηράκλειο οι κύριοι Χαρίτσης και Σαρακιώτης, συνοδευόμενοι από βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, θα έχουν αλλεπάλληλες συναντήσεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπροσώπους των τοπικών φορέων που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την έρευνα.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα συναντήσεων περιλαμβάνει:

Πέμπτη, 24 Ιουνίου

15:00, συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης

18:00, συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων σε αίθουσα του ξενοδοχείου IBIS

Παρασκευή, 25 Ιουνίου

9:00, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΕΛΚΕΘΕ στις Γούρνες και συνάντηση με τον πρόεδρο της διοίκησης και διευθυντή ερευνητικού κέντρου Αντώνη Μαγουλά, καθώς και με τον διευθυντή του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Υδατοκαλλιεργειών Κωνσταντίνο Μυλωνά.

11:00, συνάντηση με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) Νεκτάριο Ταβερναράκη

13:00, συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, στη Λότζια

15:00, συμμετοχή σε κομματική συνεδρίαση στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...