Χαρές στην οικογένεια του ΟΦΗ – Απέκτησαν μωρό οι Ευάγγελος Μπούσης και Peter Dundas

Petite Perle 300×250

Για πρώτη φορά πατέρας έγινε ο αδερφός του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ευάγγελος Μπούσης.

Μάλιστα, ο Ευάγγελος Μπούσης με τον σύντροφό του Peter Dundas, χορηγό του ΟΦΗ, γιόρτασαν για πρώτη φορά την Γιορτή του Πατέρα, μαζί με τον γιο τους, που γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου και πήρε το όνομα Αλέξιος -Πέτρος.

Όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα ο Ευάγγελος Μπούσης: "Είμαστε πάνω από το φεγγάρι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Σήμερα είναι ξεχωριστή καθώς είναι η πρώτη μας ημέρα πατέρων! Ελπίζουμε να είμαστε οι καλύτεροι Πατέρες που μπορούμε για το αγοράκι μας. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα χωρίς τον καταπληκτικό αναπληρωτή μας και την οικογένειά της!".

Δηλώσεις έκανε και ο χορηγός της φανέλας του ΟΦΗ, Peter Dundas, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ο EV και γιορτάζουμε αυτήν την υπέροχη μέρα με τον γιο μας Alexios Peter που είναι 6 ημερών σήμερα. Είμαστε τώρα μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !! Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την άφιξη του μικρού αγγέλου μας. 
Ευγνωμονούμε την υπέροχη παρένθετη μητέρα και την οικογένειά της που έκαναν αυτό το ταξίδι μαζί μας. Επίσης, τους θαυμάσιους γιατρούς μας, την υπέροχη μαία που τον παρέδωσε υγιή κατά την έκπληξη του, τους υποστηρικτικούς μας φίλους και στην Καλιφόρνια που άφησαν παιδιά σαν εμάς να γίνουν μπαμπάδες τόσο ομαλά. 
Δυστυχώς δεν είναι το ίδιο παντού και αν ελπίζετε να έχετε παιδιά σε ένα μέρος που δεν υποστηρίζει αυτό το ταξίδι ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χάσετε την πίστη σας. 
Ο Θεός είναι καλός και ο κόσμος αλλάζει και θα ισχύει και για εσάς. Για όσους έχουν φίλους δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες παρακαλώ στηρίξτε τους εάν έχουν παιδιά ή ελπίζουν να έχουν παιδιά. Τα παιδιά τους θα έχουν τόσο μεγάλη αγάπη και να θυμάστε Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΕΙ".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ