Στο Ηράκλειο το Σάββατο η Φώφη Γεννηματά

Petite Perle 300×250

Παρουσιάζει την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής, «το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο»

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 στις 19.30 , στο ανοικτό θέατρο του Δήμου Ηρακλείου «Πύλη Βηθλεέμ» (Λεωφ Πλαστήρα 86) , παρουσιάζει στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου , την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής, «το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο», στο επίκεντρο του οποίου είναι , ένα ολοκληρωμένο πλέγμα πολιτικών , η πράσινη ανάπτυξη , η παραγωγική ανασυγκρότηση , η μείωση των ανισοτήτων, η προστασία της εργασίας, της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε ,Ηρακλείου «Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα για την εξασφάλιση της πλήρους απασχόλησης, στην δημιουργία σύγχρονων κοινωνικών υποδομών και στην προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων που θα εξασφαλίζουν «εθνική προστιθέμενη αξία».

Η πορεία της Δημοκρατικής παράταξης είναι αταλάντευτη. Το «Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο», μία προοδευτική αναπτυξιακή πρόταση πολιτικής και κοινωνικής αλλαγής, θα δώσει τη θέση του στο απαρχαιωμένο οικονομικό μοντέλο.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι ο πρώτος πολιτικός φορέας που παρουσίασε πριν δύο χρόνια το "Ενεργειακό Διαβατήριο" για το μέλλον και αναφέρθηκε με θάρρος και γενναιότητα στη μεταλιγνιτική Ελλάδα, ενώ πρόσφατα εξειδίκευσε , στο πλαίσιο της πρότασής μας για την αξιοποίηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης, πως η πράσινη ανάπτυξη μπορεί να έχει προστιθέμενη αξία για τη χώρα μας.

Το Κίνημα Αλλαγής απευθύνεται σε κάθε δημοκρατικό πολίτη, να συμβάλει για να ενισχύσουμε το προγραμματικό μας «οπλοστάσιο» και να δώσουμε ιδεολογικό και πολιτικό περιεχόμενο στη νέα Αλλαγή, το νέο προοδευτικό κοινωνικό συμβόλαιο που έχει ανάγκη η χώρα.

Σε ό,τι αφορά την εκδήλωση της 26/6/2021, θα έχει τίτλο ««ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΖΩΗΣ ! » με το εξής Πρόγραμμα:

· Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος Κινήματος Αλλαγής

-Σταύρος Αρναουτάκης , Περιφερειάρχης Κρήτης

-Γιάννης Κουράκης , Πρόεδρος Π.Ε.Δ.

-Βασίλης Κεγκέρογλου , Γραμμ. Κ.Ο. , Βουλευτής Ηρακλείου

Συντονιστής : ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ηρακλείου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ