Η Φώφη Γεννηματά στο Ηράκλειο αυτή την Κυριακή

Petite Perle 300×250

Η  Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, την Κυριακή 27  Ιουνίου 2021 και ώρα 11.30 , στην καφετέρια «Αυλή» (Ηράκλειο , Λεωφ Νεάρχου 10) , συζητάει με νέους και νέες του Δικτύου Νέας Γενιάς της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου ,  την  πρόταση του Κινήματος Αλλαγής,  το Πράσινο  Κοινωνικό  Συμβόλαιο , το «Green Deal» , για μια Πράσινη επανεκκίνηση της Οικονομίας που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας με όρους Κοινωνικής Δικαιοσύνης και αειφορίας.

Ένα στοίχημα ζωής  που απαιτείται την  όσον δυνατή μεγαλύτερη συναίνεση , για την  ενίσχυση των ΑΠΕ, τον εντοπισμό δραστηριοτήτων, πρακτικών και υπηρεσιών που σχετίζονται με την προστασία του κλίματος,  για την μεταρρύθμιση της αγροτικής πολιτικής, με στόχους τις βιώσιμες μεθόδους παραγωγής, την ποιοτική διατροφή, τη μείωση της σπατάλης τροφίμων, τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και η εφαρμογή ενός Ολοκληρωμένου Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων, για την πρόληψη της δημιουργίας αποβλήτων και περαιτέρω για την επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση και σε άλλες μορφές ανάκτησής τους.

Σε ό,τι αφορά την  εκδήλωση της 27/6/2021, με τίτλο «"Η νέα γενιά στη πρώτη γραμμή  για το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο» ,έχει το εξής Πρόγραμμα:

· Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος Κινήματος Αλλαγής 

-Γιώργος Τσούμας , Γραμματέας Νέας Γενιάς 

-Παύλος Χρηστίδης , Εκπρόσωπος Τύπου 

-Παναγιώτης ΒΛΑΧΟΣ, Κοιν. Εκπρ. Τύπου  

 Συντονιστής : ο Υπεύθυνος του δικτύου της ΝΕ Μιχάλης Φακουρέλης 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ