Πήρε ο πρώτο τρίποντο με 1-0 ο Ηρόδοτος με τον Πανιώνιο στην Νέα Αλικαρνασσό

Petite Perle 300×250

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 2ο όμιλο του Ειδικού Πρωταθλήματος ο Ηρόδοτος, επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου με γκολ του Γιάννη Κοιλιάρα! Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού που υποχρέωσε τον Πανιώνιο στη πρώτη του φετινή ήττα! 

Στο πρώτο μέρος ο Ηρόδοτος  ήταν καλύτερος, μπήκε δυνατά και έχασε τη πρώτη καλή στιγμή στο 9' με τον Ποτουρίδη από κοντά, όμως ο Στουρνάρας κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στη συνέχεια ο Πίσπας με κεφαλιάς απείλησε για πρώτη φορά για τους φιλοξενούμενους αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 27΄ νέα ευκαιρία για τον Ηρόδοτο με τον Γκίνη, αλλά οι αμυντικοί απομάκρυναν σε κόρνερ και δύο λεπτά αργότερα ο Ποτουρίδης σούταρε, η μπάλα κόντραρε, πήρε περίεργη τροχιά, βάζοντας δύσκολα στον Στουρνάρα όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ Photo Credits: ImageOnline – Κώστας Μεταξάκης

Στο 31' νέα ευκαιρία για τον Πανιώνιο που χτυπούσε στις αντεπιθέσεις με τον Μουντρίχα να αστοχεί και ένα λεπτό αργότερα ο Ποτουρίδης με ψαλιδάκι απείλησε αλλά ο Κοντοές με το κεφάλι απομάκρυνε. Στο 36' ο Μουντρίχας και πάλι απείλησε με το κεφάλι αυτή τη φορά, ο Γεωργίου μπλόκαρε και στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Γκίνη βγήκε στην κόντρα, σούταρε αλλά ο Στουρνάρας μπλόκαρε.

Στην επανάληψη ο Ηρόδοτος μπήκε δυνατά, έχασε τη πρώτη καλή στιγμή στο 49' με κεφαλιά του Καργιωτάκη που πέρασε άουτ, ενώ στο 53' ζήτησε πέναλτι που του το «αρνήθηκε» ο διαιτητής κ. Τσαμούρη. Ο Πανιώνιος είχε μία καλή στιγμή στο 51' με σουτ του Νίνο αλλά ο Γεωργίου μπλόκαρε.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Γκίνη σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και στο 64' ο Ηρόδοτος κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά από ενέργεια του Γαρεφαλάκη και κοντινό τελείωμα του Γιάννη Κοιλιάρα.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ηροδότου στο 68' για να «καθαρίσει» το παιχνίδι, αλλά ο Ποτουρίδης πλάσαρε από κοντά όμως ο Στουρνάρας μπλόκαρε. Στη συνέχεια ο Ηρόδοτος διαχειρίστηκε ιδανικά το υπέρ του σκορ, το διατήρησε μέχρι το φινάλε και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Ειδικό Πρωτάθλημα, μέσω του οποίου οι δύο πρώτες ομάδες θα ανέβουν στη Super League 2.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Ηρόδοτος: Γεωργίου, Καργιωτάκης(59′ Γαρεφαλάκης), Κοιλιάρας Γ., Κανδυλάκης, Μπαλάφας, Χαρίτος, Αργιλέσι, Κοιλιάρας Δ.(90′ Κοντογιάννης), Ποουρίδης(71′ Καλαμιώτης), Κίσσας(71′ Κασαπάκης), Γκίνη(90′ Δασκαλάκης)

Πανιώνιος: Στουρνάρας, Λάμψιας(61′ Ζάχι), Ξυγκοριος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπέργκου, Νίνο(73′ Μακρίδης), Πίσπας, Λιούμης(46′ Σταματής), Γροντής, Μουντριχας(83′ Δρίτσας)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ