Ποινική δίωξη για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης

Petite Perle 300×250

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε την Κυριακή ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος των δύο συλληφθέντων, 20 και 21 ετών που φέρονται να άρπαξαν, να έκλεισαν επί 3 ημέρες μια 19χρονη σε διαμέρισμα της Αθήνας και να τη βίαζαν.

Ειδικότερα η ποινική δίωξη που ασκήθηκε αφορά στα εξής αδικήματα: αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού, απόπειρα διάθεσης ναρκωτικών απο κοινού για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση του άλλου χωρίς αντίτιμο, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ίδια χρήση.

Σύμφωνα με εισαγγελικες πηγες, ωστόσο, 19χρονη φέρεται να έχει καταθέσει εκ νέου στην Αστυνομία, ανακαλώντας εν μέρει το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε σε βάρος των 2 κατηγορουμένων.

Όπως περιέγραψε η κοπέλα στους αστυνομικούς, εδώ και ένα μήνα είχε γνωρίσει μέσω των social media τον έναν από τους κατηγορούμενους, ο οποίος την πίεζε να συναντηθούν. Όταν τελικά η συνάντηση έγινε στο διαμέρισμα του άνδρα, εκείνος τηλεφώνησε και σε δύο φίλους του και παρά το γεγονός ότι η κοπέλα ξεκαθάρισε ότι θέλει να την αφήσουν ελεύθερη να επιστρέψει στο σπίτι της, εκείνοι όχι μόνο δεν την άφησαν να φύγει, αλλά όπως κατέθεσε την βίαζαν και της έδιναν και ναρκωτικά.

Η οικογένεια της κοπέλας είχε ανησυχήσει και δήλωσε την εξαφάνισή της σε αστυνομικό τμήμα της βορειοανατολικής Αττικής, καθώς η κοπέλα δεν έδινε κανένα σημείο ζωής και δεν απαντούσε ούτε στο κινητό της.

Το πρωί του Σαββάτου, οι τρεις άνδρες έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο την κοπέλα και πήγαν στο λιμάνι της Ραφήνας για να φύγουν για Μύκονο. Στο λιμάνι άφησαν την κοπέλα, μπήκαν στο πλοίο και προσπάθησαν να φύγουν. Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια και δόθηκε σήμα στις αρχές της Μυκόνου να συλλάβουν τους τρεις δράστες.

Πηγή: cnn.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ