Βγήκε από την εντατική ο Κώστας Κεφαλογιάννης

Petite Perle 300×250

Μετά από 50 περίπου ημέρες στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ο Κώστας Κεφαλογιάννης κέρδισε την πιο μεγάλη μάχη στη ζωή του και πλέον νοσηλεύεται σε θάλαμο της πνευμονολογικής κλινικής.

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε τα ευχάριστα νέα για το μαχητή φίλο Κώστα που δεν χάνει καθόλου την όρεξη του και αν και καταβεβλημένος από την πολυήμερη νοσηλεία του, εκμυστηρεύτηκε σε γνωστό του που τον επισκέφτηκε ότι θα το γλεντήσουμε όταν με το καλό θα επιστρέψει και πάλι κοντά μας.

Επίσης ευχαρίστησε όλους εκείνους που είναι πάρα πολλοί και έδειξαν με τον οποιοδήποτε τρόπο το ενδιαφέρον τους και καθημερινά ρωτούσαν για να μαθαίνουν την πορεία της υγείας του.

Το επόμενο διάστημα θα μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης για να συνεχίσει τη νοσηλεία του και όλοι ευελπιστούμε σύντομα και πάλι να γυρίσει κοντά στην οικογένεια του και τις καθημερινές ασχολίες του που τόσο έχει αγαπήσει.

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης έχει διατελέσει για 8 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Γαζίου και σήμερα υπηρετεί στο γραφείο του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Η Φωνή Μαλεβιζίου εύχεται στον Κώστα γρήγορη ανάρρωση και να γυρίσει το συντομότερο και πάλι κοντά στους φίλους του.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ