Διεθνείς διακρίσεις για το ελαιόλαδο KNOSSOS της εταιρείας UNIHER του Ομίλου Αλμπαντάκη

Petite Perle 300×250

Δύο σπουδαίες διακρίσεις πέτυχε την περασμένη εβδομάδα το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «Knossos» που παράγει και τυποποιεί η ανώνυμη εταιρεία Uniher του Ομίλου Αλμπαντάκη.

Στους μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς London International Olive Oil Competition 2021 και Canada International Olive Oil Competition 2021, στους οποίους συμμετείχαν φέτος περίπου 2.000 διαγωνιζόμενοι, το Knossos έλαβε το χάλκινο μετάλλιο και στους δύο διαγωνισμούς.

H Uniher να σημειωθεί ανέλαβε το σήμα Knossos το 2015, όταν ήταν κατ'ουσίαν ανενεργό ήδη από το 2010 και εντελώς εκτός αγοράς από το 2013. Η τελευταία φορά που το Knossos συμμετείχε σε έκθεση ή διαγωνισμό ήταν το 2012 και ήδη κινδύνευε με διαγραφή από τη Γ.Γ. Εμπορίου λόγω μη ανανέωσής του.

Χάρη στις επενδύσεις του Ομίλου Αλμπαντάκη, το Knossos, από τις μηδενικές πωλήσεις και την ανυποληψία της περιόδου 2010-2015, σήμερα έχει μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα και αδιαμφισβήτητη αναγνωρισιμότητα στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

Ένας σπουδαίος σταθμός στην ανοδική πορεία του Knossos είναι τα πρόσφατα βραβεία που έλαβε στους δύο σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς ελαιόλαδου του Λονδίνου και του Καναδά, που ξεκίνησαν στις αρχές του 2021 και ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο Όμιλος Αλμπαντάκης συμμετέχει κάθε χρόνο σε περισσότερες από 15 διεθνείς εκθέσεις και έχει λάβει τα τελευταία πέντε χρόνια περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία ποιότητας.

Παράλληλα με τα δικά του σήματα και τα σήματα της Α.Ε.Σ. Ένωση Ηρακλείου, τυποποιεί περί τους 4.000 τόνους ελαιόλαδου ετησίως.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ