Ανατροπή σε υπόθεση με διακίνηση ναρκωτικών – πιθανή δολοφονία μάρτυρα

Petite Perle 300×250

Ανατροπή έγινε σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, καθώς η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών ατόμων, με την κατηγορία δολοφονίας 26χρονου μάρτυρα.

Ο 26χρονος μάρτυρας βρέθηκε νεκρός στις 2 Απριλίου του 2021 και ο θάνατος του είχε αποδοθεί σε υπερβολική χρήση ηρωίνης. Ωστόσο, η έρευνα της αστυνομίας οδήγησε στην σύλληψη τριών ατόμων για πιθανή δολοφονία του 26χρονου.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

«Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί έπειτα από έκδοση σχετικών ενταλμάτων για ανθρωποκτονία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων υπόθεση θανάτου 26χρονου ημεδαπού ο οποίος είχε καταλήξει την 2 Απριλίου 2021 στην Κάλυμνο.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες το πρωί (28 Ιουνίου 2021) στην Κάλυμνο τρεις ημεδαποί ηλικίας 23, 32 και 39 ετών, έπειτα από έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης μετά από συνδυαστική αξιοποίηση στοιχείων προέκυψαν προδικαστικά δεδομένα που προσδιόρισαν τους τρεις κατηγορούμενους ως υπαίτιους θανάτου του 26χρονου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ