Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό της Γαλλίδας που χάθηκε στο Ελαφονήσι

Petite Perle 300×250

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή του Κεδρόδασους και γίνονται σε στεριά και θάλασσα, με την συνδρομή ελικοπτέρου και την χρήση drone.

Άκαρπες παραμένουν μέχρι τις απογευματινές ώρες, οι έρευνες για τον εντοπισμό 29χρονης Γαλλίδας που βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη και η τύχη της αγνοείται από τις 24 Ιουνίου, όταν και είχε επικοινωνήσει για τελευταία φορά με τους γονείς της.

Η 29χρονη Γαλλίδα ήρθε μόνη της για διακοπές στην Κρήτη. Το αυτοκίνητο της κοπέλας εντοπίστηκε στον Κριό, ενώ στην τελευταία επικοινωνία που είχε από το κινητό της με μια φωτογραφία την οποία ανάρτησε σε ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «δήλωνε» πως ήταν στο Ελαφονήσι.

Η αγνοούμενη κοπέλα έκανε διακοπές μόνη της στα Χανιά, πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Ελαφονήσι.

Οι ελληνικές Αρχές ενημερώθηκαν χθες για την αγνοούμενη και για τον εντοπισμό της στήθηκε επιχείρηση στα νοτιοδυτικά παράλια των Χανίων, μεταξύ Κριού και Παλαιόχωρας, όπου το πρωί βρέθηκε το αυτοκίνητο της και προσωπικά της αντικείμενα.

Σε αυτές συμμετέχουν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ενώ συνδράμουν τοπικές εθελοντικές ομάδες και ομάδα του παραρτήματος Κισσάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Υπενθυμίζεται πως κινητοποίηση ξεκίνησε μετά την ενημέρωση των γαλλικών και στην συνέχεια των ελληνικών αρχών, από τους γονείς της 29χρονης που είναι στην Γαλλία, οι οποίοι ανησύχησαν καθώς δεν είχαν νέα της.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ