Εγκαίνια μνημείου από την οικογένεια Κοζορώνη στον Άγιο Μύρωνα (φώτο)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Στον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων, που βρίσκεται στο κτήμα Κοζορώνη, στην περιοχή του Αγίου Μύρωνα, έγινε σήμερα η συγκινητική τελετή των εγκαινίων ενός μνημείου  που φιλοτεχνήθηκε  με τη φροντίδα του Νικολάου Κόκκινου ή Κρανιωτονίκου και της οικογενείας του, προκειμένου να τιμηθούν οι πρόγονοί του παπα-Κρανιώτης και Ηρακλής Κοκκινίδης για να την εθνική προσφορά τους.

Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ξυλούρης, άλλα στελέχη της Περιφέρειας, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρίνος Παττακός, οι αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Μιχάλης Αλμπαντάκης, Γρηγόρης Περυσινάκης, ο πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Μαλεβιζίου Νίκος Πατραμάνης εκπρόσωποι άλλων τοπικών φορέων και αρκετός κόσμος.

Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου έκαναν από κοινού η μητέρα του Γιώργου Κοζορώνη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Στη συνέχεια είχαμε κατάθεση στεφάνων και στο τέλος όλοι μαζί έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια Κοζορώνη είχε ετοιμάσει πλούσιο τραπέζι για όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τη σημαντική αυτή ημέρα των Αγίων Αποστόλων το όνομα που φέρει και η εκκλησία που έχει κτιστεί από την οικογένεια.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...