Εγκαίνια μνημείου από την οικογένεια Κοζορώνη στον Άγιο Μύρωνα (φώτο)

Petite Perle 300×250

Στον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων, που βρίσκεται στο κτήμα Κοζορώνη, στην περιοχή του Αγίου Μύρωνα, έγινε σήμερα η συγκινητική τελετή των εγκαινίων ενός μνημείου  που φιλοτεχνήθηκε  με τη φροντίδα του Νικολάου Κόκκινου ή Κρανιωτονίκου και της οικογενείας του, προκειμένου να τιμηθούν οι πρόγονοί του παπα-Κρανιώτης και Ηρακλής Κοκκινίδης για να την εθνική προσφορά τους.

Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ξυλούρης, άλλα στελέχη της Περιφέρειας, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρίνος Παττακός, οι αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Μιχάλης Αλμπαντάκης, Γρηγόρης Περυσινάκης, ο πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Μαλεβιζίου Νίκος Πατραμάνης εκπρόσωποι άλλων τοπικών φορέων και αρκετός κόσμος.

Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου έκαναν από κοινού η μητέρα του Γιώργου Κοζορώνη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Στη συνέχεια είχαμε κατάθεση στεφάνων και στο τέλος όλοι μαζί έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια Κοζορώνη είχε ετοιμάσει πλούσιο τραπέζι για όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τη σημαντική αυτή ημέρα των Αγίων Αποστόλων το όνομα που φέρει και η εκκλησία που έχει κτιστεί από την οικογένεια.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ