Γλυκά Νερά: Οι διαψεύσεις του συζυγοκτόνου από τη φυλακή

Petite Perle 300×250

Τι λέει για την επιμέλεια της Λυδίας

Την ικανοποίησή του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων να δοθεί η 11 μηνών κόρη του Λυδία στην οικογένεια της γυναίκας του εξέφρασε μέσα από τη φυλακή ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά.

«Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» είπε χαρακτηριστικά σε δήλωση που έκανε στον Ant1.

Παράλληλα, προχώρησε σε διευκρινίσεις για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι αλλά και για τα έξοδα της κηδείας. «Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του» δήλωσε ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος, ενώ για την κηδεία είπε: «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα».

Στη συνέχεια, ο ίδιος διέψευσε τις σχέσεις που του καταλογίζουν με τον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός», ο οποίος βρέθηκε νεκρός. «Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του» τόνισε, ενώ σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: «Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια».

Τέλος σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν, δήλωσε πως «την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=yddswnmdjj9sltmo&playlistId=v-ccgp8edrjtw9-sf

Υπενθυμίζεται ότι με διάταξη της Εισαγγελίας Ανηλίκων, η οποία έλαβε υπόψη της τις εκθέσεις των κοινωνικών λειτουργών, η προσωρινή επιμέλεια του παιδιού της Καρολάιν και του καθ' ομολογία δολοφόνου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ανατίθεται στους συγγενείς της 20χρονης «μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου», το οποίο σύμφωνα με τον Αστικό Κώδικα θα πρέπει να έχει αποφανθεί «εντός 90 ημερών, με δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής κατά 90 επιπλέον ημέρες».

Πατέρας Καρολάιν: «Θα του έσπαγα το κεφάλι»

Σε έναν ξέσπασμα οργής για τον δολοφόνο της κόρης του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο πατέρας της 20χρονης Κάρολαιν Κράουτς τόνισε πως θα του έσπαγε το κεφάλι αν το ήξερε την ημέρα του μνημοσύνου στην Αλόννησο.

«Όταν έμαθα αργότερα όλες τις λεπτομέρειες μετάνιωσα που δεν τα ήξερα νωρίτερα όταν ήταν εδώ (σ.σ. στην Αλόννησο). Θα του έσπαγα το κεφάλι και ευχαρίστως θα δεχόμουν τις συνέπειες της πράξης μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Κράουτς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sun.

Όπως είπε η σύζυγός του, Σούζαν, και ο ίδιος πληροφορήθηκαν για τον θάνατο της Καρολάιν στις 11 Μαΐου από γείτονες στην Αλόννησο.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου» δήλωσε στη Sun ο 78χρονος πατέρας της Καρολάιν.

Πηγή: cnn.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ