"Λύγισε" η Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου – Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον καθηγητή της Γιώργο Καρπαθάκη (video)

Petite Perle 300×250

Δεν άντεξε το ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου κατά τη διάρκεια της ονοματοδοσίας των αιθουσών "Γιώργος Καρπαθάκης" και "Βάλια Σαπουντζάκη".

Κοιτώντας τη φωτογραφία του εκλιπόντα καθηγητή του Λυκείου Γαζίου, Γιώργου Καρπαθάκη, η Χρύσα Λυρώνη ξέσπασε σε λυγμούς. Με φωνή τρεμάμενη, με τα δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπο, η Αντιδήμαρχος ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για τον καθηγητή της και τις στιγμές που έζησε ως μαθήτρια του.

Συγκεκριμένα, η κ. Λυρώνη ανέφερε: Είμαι εδώ περισσότερο ως μαθήτρια του και όχι από τη θέση που βρίσκομαι. Δεν ήθελα να πω κάτι περισσότερο. Ήθελα να πω ότι αυτός ο άνθρωπος, ο καθηγητής, ο δάσκαλος ήταν πραγματικά ένας άνθρωπος κοντά στα παιδιά, δεν περιοριζόταν μόνο στο ρόλο του καθηγητή… Από την πρώτη στιγμή, όση ώρα διήρκησε αυτό το βίντεο μου ήρθαν πάρα πολλές εικόνες στο μυαλό μου… Είδα κι άλλους ανθρώπους μέσα σε αυτό το βίντεο, οι οποίοι έχουν φύγει και ήταν καθηγητές, όπως την κ. Ασλάνη, είδα και συγκινήθηκα ιδιαιτέρως. Θα πω αιωνία η μνήμη τους. Θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας. Δυστυχώς, έφυγαν πάρα πολύ νωρίς. Είχαν ακόμα πολλά να δώσουν. Όμως αυτό που άφησαν σε εμάς είναι μια σημαντικότατη κληρονομιά, την οποία κρατάμε ως φυλακτό. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, όπως και σε όλους εσάς τους καθηγητές που βρίσκεστε σε αυτήν την αίθουσα και βοηθάτε τα παιδιά μας και εμάς τους ίδιους να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Γιατί το σχολείο είναι Παιδεία…

Δείτε τη δήλωση της κ. Λυρώνη:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ