Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Τσαλικάκι (φώτο+βίντεο)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με ικανοποιητική συμμετοχή του κόσμου παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία , στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας (Τσαλικάκι) από τις 16:30 – 19:30.

Από την προσέλευση μαζεύτηκαν περισσότερες από 20 φιάλες αίμα που θα χρησιμοποιηθούν σε όποιους τις έχουν ανάγκη.

Την διοργάνωση είχαν αναλάβει οι φορείς της περιοχής και πιο συγκεκριμένα ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος “Αιματοκρίτης”, ο Σύλλογος Γυναικών “Μαλβαζία”, ο Σύλλογος Γυναικών “η Μέλισσα”, η Ενορία Αγίας Μαρίνας, ο Όμιλος Φιλάθλων Αγίας Μαρίνας (ΟΦΑΜ) και η Κοινότητα Γαζίου.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μία πηγαία πράξη προσφορά και ευθύνης, που βοηθά ουσιαστικά στην αντιμετώπισης ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος, την ανεπάρκεια αίματος, που θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας.

Ανταποκρινόμενοι σε αυτό το πρόβλημα οι φορείς και οι Σύλλογοι της περιοχής έδωσαν το παρών και συμμετείχαν τονίζοντας με νόημα ότι “η συμμετοχή σε τέτοιες δράσεις είναι απαραίτητη γιατί… Δίνεις αίμα σώζεις ζωές…”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...