Missing Alert για την Γαλλίδα που χάθηκε στα Χανιά

Petite Perle 300×250

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Βιολέτ Γκιγκανό στις 30/06/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Βιολέτ Γκιγκανό έχει ύψος 1.48 μ., έχει μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έχει μια κηλίδα στην πλάτη ανάμεσα στους ώμους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα εθεάθη για τελευταία φορά στο Ελαφονήσι στα Χανιά.

Το απόγευμα της Τρίτης δόθηκε σήμα εξαφάνισης στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Από σήμερα το πρωί οι έρευνες συνεχίζονται από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και εθελοντές διασώστες στην ευρύτερη περιοχή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ