Γλυκά Νερά: Γιατί ανακάλυψε ο πιλότος ότι μετέφερε ναρκωτικά; -Τι απάντησε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ

Petite Perle 300×250

Ως μυθοπλασίες χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου για τα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με τα οποία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν επειδή ανακάλυψε ότι μετέφερε ναρκωτικά με το ελικόπτερό του.

Ο εκπρόσωπος Απόστολος Σκρέκας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως «οι μυθοπλασίες δεν αφορούν το κράτος» για να προσθέσει: «Όταν υπάρχουν στοιχεία, αξιολογούνται από τις δικαστικές Αρχές που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους».

Συμπλήρωσε πως η αστυνομία είναι «εδώ και σε συνεργασία μαζί τους θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα». Ερωτώμενος εάν διερευνάται αυτό το σενάριο, τόνισε πως «οι έρευνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στον αέρα».

Και ο ίδιος ο συζυγοκτόνος, με μήνυμά του, στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής, αρνήθηκε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και επέμεινε ότι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη. «Η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι εκτενείς σχετικές αναφορές είχαν κάνει χθες η Mirror, η «Daily Mail» όσο και η «The Sun», έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τα οικονομικά του συζυγοκτόνου, καθώς ο πλούσιος τρόπος ζωής του είχε προκαλέσει υποψίες για πιθανή εμπλοκή με ναρκωτικά. Το ζευγάρι πρόσφατα είχε κάνει πολυτελείς διακοπές στο Ντουμπάι και είχε επίσης ξοδέψει 50.000 ευρώ στην αγορά γης, ενώ σχεδίαζε να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του, αξίας 160.000 ευρώ.

«Την έκανε να σιωπήσει σωματικά και συμβολικά»

Και τώρα, σύμφωνα με τη «The Sun», οι αστυνομικοί, που προηγουμένως ήταν υπεύθυνοι για την έρευνα, πιστεύουν ότι η 20χρονη Καρολάιν Κράουτς μπορεί να είχε μάθει για τις δραστηριότητες του συζύγου της και να τις είχε αποδοκιμάσει. Μια πηγή αποκάλυψε μάλιστα στο βρετανικό μέσο πως ο συζυγοκτόνος ασκούσε όλο και περισσότερο έλεγχο στη σύζυγό του και μάλιστα είχε τοποθετήσει μια εφαρμογή παρακολούθησης στο τηλέφωνό της. Η πηγή πρόσθεσε ότι τη συνόδευε επίσης σε συνεδρίες θεραπείας επειδή φέρεται να φοβόταν μήπως μιλούσε η Καρολάιν. «Ο τρόπος που δολοφονήθηκε υποδηλώνει ότι την έκανε να σιωπήσει σωματικά και συμβολικά».  

Έχει αναφερθεί, επίσης, ότι η νεαρή μητέρα ήταν τόσο τρομοκρατημένη από τον άντρα της που πάντα έλεγχε εάν η πόρτα ήταν κλειστή κατά τη διάρκεια των θεραπειών της, φοβούμενη πως ο Μπάμπης θα μπορούσε να την ακούσει.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, είπε στη «The Sun» ότι η κόρη του είχε μια ισχυρή «αίσθηση σωστού και λάθους» και θα είχε απειλήσει να αφήσει τον σύζυγό της εάν είχε ανακαλύψει ότι εμπλεκόταν σε κάτι. Πρόσθεσε ότι πίστευε πως υπήρχε «κάποια βάση» στις φήμες του ελληνικού Τύπου πως ο πιλότος συνδεόταν με λαθρεμπόριο ναρκωτικών.  

www.iefimerida.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ