«Έμεινε» στο 0-0 στη Ραφήνα με Θύελλα ο Ηρόδοτος

Petite Perle 300×250

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχτηκε ο Ηρόδοτος κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2Χ2, σε ένα παιχνίδι που ήταν ανώτερος, απειλήθηκε ελάχιστα, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα του χάριζε τη νίκη.

Οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου, ωστόσο η έλλειψη γκολ του στέρησε τη δυνατότητα να κάνει το 2χ2 και να φτάσει τους 6 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά η Θύελλα πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά από 3 αγωνιστικές στο ειδικό πρωτάθλημα…

Ο Ηρόδοτος μπήκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης πιέζοντας για το γκολ, δείχνοντας τις προθέσεις του για το παιχνίδι.

Μόλις στο 3΄ οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι για ένα μαρκάρισμα στον Μυλωνά στην γωνία της περιοχής, με το διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ στο 7΄ο Δημήτρης Κοιλιάρας εκτέλεσε ένα φάουλ σε καλό σημείο ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία.

Στο 13΄ ο Ηρόδοτος έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μυλωνάς έφυγε μόνος του στην κόντρα επίθεση, ωστόσο την τελευταία στιγμή άνοιξε λίγο παραπάνω το κοντρόλ με αποτέλεσμα ο Σταματόπουλος να κάνει έξοδο και να αποσοβήσει την τελευταία στιγμή τον κίνδυνο.

Λίγο αργότερα ο Μυλωνάς έκανε μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά η οποία πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 21΄ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Γκίνη από τα αριστερά, ο Γιάννης Κοιλιάρας πλάσαρε από το ύψος της περιοχής, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την αντίπαλη εστία.

Στο 27΄ μετά από μία εκτέλεση φάουλ, ο Καλαμιώτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χρησιμοποιώντας το χέρι του και το γκολ φυσικά δεν μέτρησε, ενώ ο Ηρόδοτος απείλησε σε δύο ακόμη περιπτώσεις με τον Γκίνη χωρίς αποτέλεσμα.

Η πρώτη «υποψία» ευκαιρίας για τους γηπεδούχους ήρθε στο 42ο λεπτό όταν ο Νταλάκας εκτέλεσε ένα απευθείας ένα φάουλ από πλάγια θέση, ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γεωργίου.

Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα, σε ένα πρώτο 45λεπτο όπου ο Ηρόδοτος είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ από την άλλη πλευρά η Θύελλα προσπάθησε να οδηγήσει το παιχνίδι κυρίως στη δύναμη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν κάποια μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο και πάλι ο Ηρόδοτος είχε την πρώτη καλή στιγμή με μία κεφαλιά του Μυλωνά την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Η Θύελλα κατάφερε να ανεβάσει λίγο τις γραμμές στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί ευκαιρίες προς την εστία του Γεωργίου, ενώ οι «κυανόλευκοι» απειλούσαν κυρίως με στατικές φάσεις.

Στο 65΄ ήρθε η πιο καλή στιγμή της Θύελλας στο παιχνίδι όταν ο Τσάκωνας έκανε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια.

Γενικά στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι πήγε ακόμα περισσότερο στη δύναμη με τον Ηρόδοτο να μην δημιουργεί ευκαιρίες με την ίδια ευκολία που το έκανε στο πρώτο. Στο 75΄ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ όταν μετά από κάθετη πάσα του Κοιλιάρα ο Γαρεφαλάκης πρόλαβε και «τσίμπησε» τη μπάλα ωστόσο ο Σταματόπουλος κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του με διπλή προσπάθεια.

Ο Ηρόδοτος δεν σταμάτησε να πιέζει με στόχο το πολυπόθητο γκολ ωστόσο όσο ο χρόνος κυλούσε τόσο περισσότερο οι γηπεδούχοι κλείνονταν στα αμυντικά του καρέ. Παρά τις όποιες προσπάθειες μέχρι το φινάλε το σκορ δεν άλλαξε και ο Ηρόδοτος παρά το γεγονός ότι είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το 0-0 μάλλον αφήνει τους «κυανόλευκους» με μία πικρή γεύση καθώς παρά το γεγονός πως ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Θύελλας, ωστόσο ακόμα και έτσι παρέμεινε αήττητος για δεύτερο παιχνίδι και έφτασε τους 4 βαθμούς στο ειδικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θύελλα Ραφήνας: Σταματόπουλος, Μαργέτης, Νταλάκας, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Σουλτανίδης(92′ Μπαριτάκης), Τσάκωνας, Παπαδόπουλος, Δημητρίου και Ζέκιο(22΄ Σπαρτάλης).

Ηρόδοτος: Γεωργίου, Καργιωτάκης, Χαρίτος, Κανδηλάκης, Γ. Κοιλιάρας, Αργκιλέσι, Κοντογιάννης(58′ Κασσαπάκης), Καλαμιώτης,(58΄ Κίσσας) Δ. Κοιλιάρας, Γκίνη, Μυλωνάς(69΄ Μυλωνάς).

grandsport.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ