Χανιά: Μπαίνει στο χειρουργείο ο 16χρονος που τραυματίστηκε στα Φαλάσαρνα μετά από βουτιά

Petite Perle 300×250

Χειρουργική επέμβαση για τον 16χρονο που χτύπησε σοβαρό όταν βούτηξε από τα βράχια στη Θάλασσα, στα Φαλάσαρνα του Δήμου Κισσάμου Χανίων.

Συναγερμός σήμανε στην Κρήτη το απόγευμα της Κυριακής (04.07) καθώς ένας 16χρονος που παραθέριζε στο νησί, σε μια βουτιά που επιχείρησε στα Φαλάσαρνα τραυματίστηκε και αφού του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη, ιδιώτη γιατρό και στη συνέχεια από τους γιατρούς στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου.

Από εκεί, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο, η σοβαρότητα του τραυματισμού έφερε την εσπευσμένη διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχει υποστεί σοβαρή κάκωση στην αυχενική μοίρα. Το θετικό ήταν πως ο νεαρός παρά το ατύχημα είχε τις αισθήσεις του, επικοινωνούσε και δήλωσε ότι δεν πονάει, πλην όμως δεν αισθανόταν τα κάτω άκρα.

Οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ θέλουν να διαπιστώσουν αν έχει επηρεαστεί ο νωτιαίος μυελός, τονίζοντας ότι η εγχείρηση στην οποία θα υποβληθεί ο 16χρονος είναι απαιτητική καθώς απαιτούνται λεπτή χειρισμοί και θα είναι μια πολύωρη διαδικασία.

Οι επόμενες ώρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον νεαρό με τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ να έχουν ρίξει όλο το βάρος στο να καταφέρουν να στεφθεί με επιτυχία το χειρουργείο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ