Το πρόγραμμα φιλικών του ΠΑΕ ΟΦΗ στην Ολλανδία

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Στις 11 Ιουλίου ο ΟΦΗ αναχωρεί από το Ηράκλειο με προορισμό την Ολλανδία όπου θα δώσει μία σειρά φιλικών αγώνων έως τέλος του μήνα όπου θα επιστρέψει στη βάση του. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θα δώσει 6 φιλικά από τις 13 Ιουλίου έως και τις 30.

Κατά σειρά θα παίξει με τις Φίτεσε, Άντερλεχτ, Φορτούνα Σιτάαρντ, Βέστερλο, Άλκμααρ και Ναϊμέγκεν.

Όπως είναι γνωστό, η κρητική ΠΑΕ κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει την τηλεοπτική μετάδοση των φιλικών όπου είναι εφικτό, αφού υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι γηπεδικές εγκαταστάσεις δεν βοηθούν σε μία τηλεοπτική κάλυψη.

Τρίτη 13 Ιουλίου

Φίτεσε-ΟΦΗ: δεν έχει ανακοινωθεί ώρα

Παρασκευή 16 Ιουλίου

Άντερλεχτ-ΟΦΗ 13:00

Σημείωση: Το φιλικό θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ. Την ίδια μέρα, στις 20:30 ώρα Ελλάδας, η Άντερλεχτ δίνει φιλικό και με τον Άγιαξ. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2019 όταν ο ΟΦΗ έπαιξε φιλικό με τον Αγιαξ, ο οποίος την ίδια μέρα έπαιξε και με τον Παναθηναϊκό. Είναι κάτι συνηθισμένο για πολλές ομάδες και δίνει την ευκαιρία στους προπονητές να χρησιμοποιούν ουσιαστικά όλους τους παίκτες σε δύο αγώνες την ίδια μέρα.

Τετάρτη 21 Ιουλίου

Φορτούνα-ΟΦΗ: δεν έχει ανακοινωθεί ώρα

Σάββατο 24 Ιουλίου

Βέστερλο-ΟΦΗ: δεν έχει ανακοινωθεί ώρα

Τετάρτη 28 Ιουλιου

Άλκμααρ-ΟΦΗ 17:00

Παρασκευή 30 Ιουλίου

Ναϊμέγκεν-ΟΦΗ: Δεν έχει ανακοινωθεί ώρα

Σημείωση: Στην τελευταία της ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Ναϊμέγκεν αναφέρει ότι θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να διεξαχθεί το φιλικό με τον ΟΦΗ με κόσμο στις εξέδρες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό της ολλανδικής ομάδας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ώρα, πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...