Γλυκά Νερά – Sun: Η αστυνομία φοβόταν ότι ο Αναγνωστόπουλος θα έριχνε το ελικόπτερο

Petite Perle 300×250

Το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τόσο τα εγχώρια, όσο και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει το χθεσινό δημοσίευμα της βρετανικής «The Sun», η οποία έκανε αναφορά στην επιχείρηση μεταφοράς του γυναικοκτόνου από την Αλόννησο στην Αθήνα, με αστυνομική πηγή να μιλά για έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

«Η επιχείριση είχε σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο. Η σχέση μας στηριζόταν στην εμπιστοσύνη και ξέραμε ότι πρόκειται για έναν επικίνδυνο άνθρωπο. Ήταν ικανός για όλα» είπε στην εφημερίδα η πηγή αυτή.

Αρχικά ο πιλότος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο με σκάφος και από εκεί με ελικόπτερο στην Αθήνα. Και αυτό γιατί η Αστυνομία φοβόταν μήπως ο Αναγνωστόπουλος έριχνε το ελικόπτερο μόλις καταλάβαινε ότι όλα είχαν τελειώσει.

Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα»

Λεπτομέρειες από τη μεταφορά του 33χρονου πιλότου από την Αλόννησο στην Σκιάθο, έδωσε και ο καπετάνιος που τον μετέφερε. «Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό» ανέφερε στο MEGA χαρακτηριστικά ο καπετάνιος, σημειώνοντας πως ο δράστης χαμογελούσε λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο της γυναίκας του.

«Αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και πριν από λίγο ήταν στο μνημόσυνό της» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Άνθιμου.

«Η επιβίβαση ήταν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μπήκε από δω πέρα μέσα στο σκάφος συνοδεία. Το τοποθέτησαν και τον έβαλαν εδώ πέρα σε αυτό το σημείο κι έκατσε. Δεξιά και αριστερά του τον είχαν αστυνομικοί» περιέγραψε.

πηγή: www.eleftherostypos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ