Παναθηναϊκός: Νέο "όχι" σε πρόταση 1 εκατ. ευρώ της Αλτάι για τον Χατζηγιοβάνη

Petite Perle 300×250

Ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά και στη δεύτερη πρόταση της Αλτάι για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη ύψους 1 εκ. ευρώ.

Δεύτερη επίσημη προσέγγιση από την τουρκική Αλτάι για την παραχώρηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη δέχθηκε προ ημερών ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, η απάντηση των "πράσινων" ήταν ξανά αρνητική, παρά το γεγονός ότι η πρόταση έφτασε ετούτη τη φορά επταψήφιο αριθμό.

Η νεοφώτιστη στην τουρκική Superlig, δείχνει πολύ "ζεστή" κι επιμένει για τον 24χρονο διεθνή εξτρέμ του Παναθηναϊκού, ωστόσο, οι διοικούντες το "τριφύλλι" δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν.

Η νέα πρόταση των Τούρκων ήταν στο 1 εκατ. ευρώ, αυξημένη κατά 400.000 ευρώ σε σχέση με την πρώτη κρούση τους (που έφτανε τις 600.000 ευρώ), όμως ο Παναθηναϊκός απάντησε εκ νέου αρνητικά ξεκαθαρίζοντας πως ο Χατζηγιοβάνης δεν είναι προς πώληση. Παρά μόνο αν φτάσει στα γραφεία του μία πρόταση που θα αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ, δηλαδή την (ανεπίσημη) ρήτρα που είχε μπει το φθινόπωρο του 2019, όταν είχε ανανεωθεί το συμβόλαιο του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Στον αντίποδα, οι "πράσινοι" θέλουν να "δέσουν" τον Μυτιληνιό εξτρέμ με νέο συμβόλαιο έως το 2024 (το "τρέχων" λήγει το 2022), έπειτα από σχετική εισήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θεωρεί τον Χατζηγιοβάνη πολύ σημαντικό κομμάτι του ρόστερ της επόμενης χρονιάς και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες -επίσημες- συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ