ΠΑΟΚ: Στις 27 Ιουλίου η πρώτη προπόνηση στον Κρουσώνα

Petite Perle 300×250

Γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία της πρώτης προπόνησης του ΠΑΟ Κρουσώνα για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αντίστροφα μετράνε στον ΠΑΟΚ για την έναρξη της νέας χρονιάς που θα βρει την ομάδα στην Α1 ΕΠΣΗ, επιθυμώντας παράλληλα να τελειώσει την δουλειά που άρχισε πέρυσι…

Έτσι λοιπόν ο Μάριος Σηφάκης με τους συνεργάτες του αποφάσισαν την Τρίτη 27 Ιουλίου να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Παράλληλα στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με άλλες ομάδες, προκειμένου να βρουν αθλητικό κέντρο μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο της ομάδας .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά και την σημερινή απόφαση της έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2020-2021 από την διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣΗ η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουλίου στο γήπεδο του Κρουσώνα όπου θα τελεστεί και ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας έως και τις 21 Αυγούστου θα γίνει στον Κροσυώνα, όπου ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει ξανά στην φυσική του έδρα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου λόγω της επικείμενης συναυλίας καθώς και τις αλλαγής του νέου χλοοτάπητα που θα ακολουθήσει αμέσως μετά. Για το διάστημα των έξι εβδομάδων που θα διαρκέσουν οι εργασίες του γηπέδου το Δ.Σ. της ομάδας καθώς και ο προπονητής Μάριος Σηφάκης βρίσκονται σε επαφές για την εξεύρεση του καταλληλότερου αθλητικού χώρου που θα μας φιλοξενήσει. Δ.Σ. ΠΑΟΚ".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ