Ο Γ.Λογιάδης συμμετείχε στην εκδήλωση των οικογενειών με προβλήματα από το αλκοόλ

Petite Perle 300×250

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση «Οίνος ευφραίνει καρδία?- Αλκοόλ και εθισμός» που διοργάνωσε το Κλάμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ (ΚΟΠΑ) Κρήτης σε συνεργασία με το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων.

Ο κ. Λογιάδης, ανέφερε ότι οικογένειες με διαφορετικά μεταξύ τους χαρακτηριστικά, αλλά με ένα κοινό στοιχείο τα προβλήματα που σχετίζονται με τη χρήση του αλκοόλ, δημιούργησαν μια ανοιχτή κοινότητα που έχει ως σκοπό να αλλάξει τον τρόπο ζωής μέσω ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, και να διαμορφώσει μια κουλτούρα που προάγει την υγεία μέσα στην κοινωνία μας.

Επίσης, συνεχάρη το ΚΟΠΑ Κρήτης για την αξιόλογη αυτή του προσπάθεια και ευχαρίστησε τους δυο βασικούς ομιλητές, Δρ Ιωάννη Μούζα, Καθηγητή Ιατρικής Σχολής Ηρακλείου, και Δρ Ιωάννη Ανυφαντάκη, Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπευτή, για τις ενδιαφέρουσες και εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις τους.

Τέλος, ο κ. Λογιάδης τόνισε ότι αυτά τα άτομα που επιβλήθηκαν στον εαυτός τους, στις έξεις τους και στον εθισμό τους, και είχαν παράλληλα την ψυχολογική δύναμη να κοινοποιήσουν το πρόβλημα τους, δείχνουν ένα μεγαλείο ψυχής, και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ