Στη Super League 2 Κηφισιά και Ηρόδοτος

Petite Perle 300×250

Την μεγάλη επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες πανηγύρισε ο Ηρόδοτος που επικράτησε 2-0 της Ζακύνθου και σε συνδυασμό με τη νίκη της Κηφισιάς στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου πήρε την άνοδο στην Super League 2.

Μυλωνάς και Ζαφείρης τα γκολ για την ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου, η οποία ήταν απολαυστική στο γήπεδο, δημιουργούσε φάσεις σε όλη την αναμέτρηση και δεν έδωσε δικαίωμα στην ομάδα των Επτανήσων να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι.

Μία ονειρική χρονιά για τον Ηρόδοτο, επιστεγάστηκε από την άνοδο στην Super League 2 με την ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού να επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 3 χρόνια.

Το παιχνίδι.

Το συγκρότημα του Μανώλη Σκύβαλου μπήκε αποφασισμένη και με το μαχαίρι στα δόντια έψαξε να βρει το γρήγορο γκολ που θα της έδινε άνεση στην αναμέτρηση, ωστόσο αυτό λόγω της αστοχίας, του δοκαριού αλλά και του Πατσιογιώργου δεν κατέστη δυνατό.

Συγκεκριμένα στο 13' ο Κοιλιάρας με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Ζακύνθου.

Στο 21' ο Μυλωνάς δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από εξαιρετική μπαλιά του Κοιλιάρα.

Μετά τις δύο προειδοποιητικές βολές, η τρίτη βρήκε στόχο για τον Ηρόδοτο καθώς μετά την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Δ. Κοιλιάρας έκανε το σλάλομ πέρασε στην μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μυλωνά που δεν είχε πρόβλημα από κοντά και με πλασέ με το αριστερό να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πατσιογιώργου που τραυματίστηκε πάνω στην φάση του γκολ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Φιλία.

Το δεύτερο μέρος βρήκε τον Ηρόδοτο από την αρχή του να ψάχνει εναγωνίως να βρει κι άλλα τέρματα, χάνοντας την μία μεγάλη ευκαιρία μετά την άλλη, με τον Μυλωνά στο 48 και στο 61 να μην μπορεί να νικήσει τον Φιλία.

Στο 64' ο Σκύβαλος έφερε μέσα στον αγωνιστικό χώρο τον Αλέκο Ζαφείρη και εκείνος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε με κεφαλιά το 2-0, αφιερώνοντας το τέρμα στην γιαγιά του που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Ο Ηρόδοτος έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια να βρει κι άλλα γκολ καθώς ο συντελεστής τερμάτων είναι αυτός που θα μετρούσε στο τέλος σε περίπτωση που ο Πανιώνιος κατάφερνε να ισοφαρίσει στο ματς.

Αυτό δεν έγινε και ο Ηρόδοτος πήρε πανάξια την άνοδο στην Super League 2, φτάνοντας στους 7 βαθμούς ένα περισσότερο από ότι ο Πανιώνιος ο οποίος ολοκλήρωσε την προσπάθεια του σήμερα κόντρα στην Κηφισιά.

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα μιας και Ηρόδοτος και Κηφισιά είναι οι δύο ομάδες που πήραν τα δύο εισιτήρια της ανόδου στην Super League 2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρόδοτος (Μανώλης Σκύβαλος): Γεωργίου, Χαρίτος, Κοιλιάρας Γ. (46 λ.τ Καργιωτάκης), Κανδηλάκης, Λούσι, Γαρεφαλάκης , Κοιλιάρας Δ, Μυλωνάς (64' Ζαφείρης), Γκίνη (75' Κασσαπάκης), Κίσσας (75΄Δασκαλάκης), Αργκιλέσι.

Ζάκυνθος (Νίκος Μαρίνος): Πατσιογιώργος (38' Φιλίας), Κολεύρης, Τζατζάνας, Κανγκάβα, Τραγούδας (45+3 Παναγιωτόπουλος), Κάρδαρης, Καψάκης, Κονδύλης, Σαούλ, Στύλλα (63' Γιοβάνης), Φερέιρα.

07/07/21
18:00ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ0 – 1FTΚΗΦΙΣΙΑΚΗΦΙΣΙΑ
18:00ΗΡΟΔΟΤΟΣΗΡΟΔΟΤΟΣ2 – 0FTΖΑΚΥΝΘΟΣΖΑΚΥΝΘΟΣ

Η βαθμολογία:

#StandingsΑΓΝΙΗΥΠΕΡΚΑΤΑΔΙΑΦΒΑΘ
1ΚΗΦΙΣΙΑΚΗΦΙΣΙΑ33005059
2ΗΡΟΔΟΤΟΣΗΡΟΔΟΤΟΣ32103037
3ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ42023306
4ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ301203-31
5ΖΑΚΥΝΘΟΣΖΑΚΥΝΘΟΣ300316-50

Η επόμενη αγωνιστική:

11/07/21
18:00ΖΑΚΥΝΘΟΣΖΑΚΥΝΘΟΣvΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ
18:00ΚΗΦΙΣΙΑΚΗΦΙΣΙΑvΗΡΟΔΟΤΟΣΗΡΟΔΟΤΟΣ

πηγή: www.prismanews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ