Στον κόμβο της Αγίας Πελαγίας ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας – Επιτέλους δόθηκε προς χρήση (video – φωτ.)

Petite Perle 300×250

Χαμόγελα ανακούφισης και ελπίδας για την περιοχή της Αγίας Πελαγίας κατά την σημερινή παράδοση του κόμβου που οδηγεί στον πανέμορφο οικισμό.

Μπορεί το έργο να πέρασε από δεκάδες κύματα, όμως επιτέλους, μετά από μία περίοδο περίπου δύο χρόνων και συγκεκριμένα από τον Μάϊο του 2019 που συμβασιοποίηθηκε, έφτασε η μέρα όπου πολίτες, κάτοικοι, επιχειρηματίες μπορούν να διασχίσουν τον δρόμο που οδηγεί στην Αγία Πελαγία με απόλυτη ασφάλεια.

Στον παραδοτέο κόμβο της Αγίας Πελαγίας βρέθηκαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας, Γιώργος Πετούσης, και ο πρόεδρος της Κοινότητας της Αγίας Πελαγίας, Γιώργος Πεδιώτης.

Φανερά ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου από την παράδοση του έργου που "αποτελεί όραμα και επιθυμία όλης της περιοχής και όλου του νησιού", δήλωσε στη Φωνή του Μαλεβιζίου:

Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να επισκεφτούν την Αγία Πελαγία, καθώς όπως δήλωσε "Η Αγία Πελαγία είναι πλέον πανέτοιμη. Έχουν γίνει πολλά έργα στην περιοχή"¨… Παράλληλα, όπως είπε σχεδιάζονται από τη Δημοτική Αρχή κι' άλλα έργα που θα γίνουν με τη συστράτευση όλων των δυνάμεων για το καλό της περιοχής.

Για νέα έργα ετοιμάζεται και πάλι η Δημοτική Αρχή, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας.

Όπως επεσήμανε "Για μας ξεκινάει τώρα ένας νέος αγώνας, μία νέα προσπάθεια να συνδέσουμε οδικά την Λυγαριά αλλά και να βελτιώσουμε τον κόμβο που έχει ήδη παραδοθεί στην Αχλάδα"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μποκέα:

Λακωνικός στις δηλώσεις του, όχι όμως στο έργο του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Γιώργος Πετούσης, ο οποίος δήλωσε στη Φωνή του Μαλεβιζίου: "Ολοκληρώθηκε έναν έργο χρόνων. Δόθηκε σε χρήση ο κόμβος της Αγίας Πελαγίας για να εξυπηρετηθούν και οι καταστηματάρχες και οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι, με ασφάλεια πλέον".

Με ένα επιτέλους ξεκίνησαν οι δηλώσεις του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Γιώργου Πεδιώτη, ο οποίος βλέπει ότι "πραγματοποιείται το όνειρο της Αγίας Πελαγίας και του ηρακλειώτικου κοινού που επισκέπτεται την περιοχή".

Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να επισκεφθούν τον πραγματικά πανέμορφο αυτό οικισμό και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του έργου.

Να σημειώσουμε ότι όσον αφορά πάνω στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, όπως δήλωσαν στη Φωνή του Μαλεβιζίου οι εργάτες του έργου μέχρι σήμερα το απόγευμα θα έχει δοθεί προς χρήση και το δεύτερο ρεύμα κυκλοφορίας. Αυτή τη στιγμή πέφτουν και τα τελευταία 400 μέτρα πίσσας, ενώ αύριο Παρασκευή θα γίνουν οι διαγραμμίσεις και θα βγουν επιτέλους τα κολονάκια.

Αξίζει να τονιστεί ότι πλέον εύκολα και με ασφάλεια οι οδηγοί μπορούν να επισκεφθούν την Αγία Πελαγία. Από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο στρίβουμε δεξιά στον πρώτο κόμβο, ενώ κάτω από τη γέφυρα η έξοδος αριστερά οδηγεί προς Ρέθυμνο. Όσοι, ωστόσο, επιθυμούν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο διασχίζουν τον δρόμο κάτω από τη γέφυρα και βγαίνουν πάνω στον ΒΟΑΚ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ