Συντριβή αεροσκάφους στη Σουηδία με εννέα επιβάτες λίγο μετά την απογείωση (Βίντεο)

Petite Perle 300×250

Πρόκειται για ένα αεροσκάφος ειδικό για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, το οποίο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του 

Ένα αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν εννέα άνθρωποι, συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του έξω από το Ορέμπρο της Σουηδίας, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TT, επικαλούμενο τις αρχές.

"Πρόκειται για ένα αεροσκάφος ειδικό για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, το οποίο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του" τόνισε ο Εμίλ Γκούσταβσον, επικεφαλής των επιχειρήσεων διάσωσης στο Κοινό Συντονιστικό Κέντρο Διάσωσης.

"Δεν έχουμε πληροφορίες για τραυματισμούς των ανθρώπων που επέβαιναν στο αεροσκάφος", πρόσθεσε.

Το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο του Ορέμπρο.

Για αρκετούς νεκρούς μιλά η αστυνομία

Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από τη συντριβή ενός αεροσκάφους λίγο μετά την απογείωσή του έξω από το Ορέμπρο της Σουηδίας, ανακοίνωσε η σουηδική αστυνομία.

"Είναι ένα πολύ σοβαρό δυστύχημα", τόνισε η αστυνομία με ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπό της. "Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν".

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο αεροσκάφος επέβαιναν εννέα άνθρωποι. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δύο άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς όμως να επισημαίνουν κάτι σχετικό με την κατάσταση της υγείας τους. 

Ο επικεφαλής των επιχειρήσεων διάσωσης στο Κοινό Συντονιστικό Κέντρο Διάσωσης ανέφερε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TT ότι το αεροσκάφος ήταν είναι ένα ειδικό για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ