Βενιζέλειο: Στην απομόνωση ο ασθενής που επιτέθηκε στις νοσηλεύτριες

Petite Perle 300×250

Απομονωμένος σε ειδικό θάλαμο του Βενιζέλειου νοσοκομείου νοσηλεύεται ο ασθενής, που το βράδυ της Τρίτης σε κατάσταση παροξυσμού, έσπασε τα πάντα στον θάλαμό και χτύπησε το συνοδό του από κοινωνική δομή ,τη νοσηλεύτρια της κλινικής και μία αποκλειστική νοσοκόμα.

Η νοσηλεύτρια που δέχτηκε μπουνιές σε θώρακα και στομάχι βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.

Ο συνοδός του από την δομή έχει δεχτεί χτυπήματα σε όλο του το σώμα και δαγκωματιές ενώ η αποκλειστική νοσηλεύτρια, την οποία άρπαξε από το λαιμό και προσπαθούσε να την πνίξει, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί της τοποθέτησαν κολάρο στον αυχένα.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς πάνω στον παροξυσμό του ο δράστης-ασθενής έσπασε τη τζαμαρία της μπαλκονόπορτας του νοσοκομείου λίγα λεπτά αφότου είχαν προλάβει να βγάλουν στο μπαλκόνι ασθενή που κοιμόταν στο σημείο εκείνο.

«Τραγική εμπειρία! 20 χρόνια σε αυτόν το χώρο και τι δεν έχουμε αντιμετωπίσει. Αυτό όμως το περιστατικό ήταν πρωτοφανές» περιγράφει σοκαρισμένη στο cretapost, η αποκλειστική νοσοκόμα Δ.Π.

«Δεν ξανα-υποτιμάω τις δυναμεις κανενός ασθενή και δεν υπερεκτιμώ από δω και πέρα τις δικές μου» τονίζει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο ασθενής νοσηλευόταν στο βενιζέλειο νοσοκομείο με κατάγματα καθώς είχε πέσει από μεγάλο ύψος. Παρά το γεγονός ότι είχε σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι, καθετήρες και ορούς, κατάφερε να σηκωθεί και να σπάσει τη τζαμαρία, να κατεβάσει τις κουρτίνες και να επιτεθεί σε έναν άνδρα και δύο γυναίκες.

Χρειάστηκε η επέμβαση γιατρών και νοσηλευτών από άλλες κλινικές για να καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ