Πολιτικές συγκεντρώσεις της Κομματικής Οργάνωσης Κρήτης του ΚΚΕ

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Η Κομματική Οργάνωση Κρήτης του ΚΚΕ, στο πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας που αναπτύσσει αυτή την περίοδο και περιλαμβάνει ανοιχτές συσκέψεις, εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις που διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις της θα πραγματοποιήσει ανοιχτές πολιτικές συγκεντρώσεις. Απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής στους χιλιάδες με τους οποίους συναντηθήκαμε τους προηγούμενους μήνες σε σημαντικές μάχες. Και ιδιαίτερα σε όσους γνώρισαν το Κόμμα αυτό το τελευταίο διάστημα, ήρθαν σε επαφή με τις θέσεις και τη δράση του, να μάθουν από το ΚΚΕ τι λέει το ΚΚΕ.

Οι ανοιχτές πολιτικές συγκεντρώσεις με θέμα «Δυνατό ΚΚΕ. Νους – Καρδιά – Οργανωτής της εργατικής – λαϊκής πάλης για το σοσιαλισμό» θα πραγματοποιηθούν:

  • Το Σάββατο 17 Ιούλη στο Ηράκλειο, στις 8μμ, στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.
  • Το Σάββατο 17 Ιούλη στο Ρέθυμνο, στις 8μμ, στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ατσιποπούλου, με ομιλητή τον Αγγελογιαννάκη Βαγγέλη, γραμματέα της ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει κρητικό πρόγραμμα με τον Τσαγκαράκη Λευτέρη και το συγκρότημά του.
  • Την Κυριακή 18 Ιούλη στα Χανιά, στις 8μμ, στο γήπεδο της Σούδας, με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει κρητικό πρόγραμμα με τον Μιχάλη Λουφαρδάκη και το συγκρότημά του.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία Covid-19.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...