Σωκράτης Βαρδάκης για το ασφαλιστικό: «Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την οριστική απόσυρση του νομοσχεδίου»

Petite Perle 300×250

Με αφορμή την υπαναχώρηση της κυβέρνησης αναφορικά με το νομοσχέδιο για την κεφαλαιοποίηση της επικουρικής ασφάλισης, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης, δήλωσε:

«Πριν 1,5 χρόνο με την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου του κ. Βρούτση, μας έλεγαν ότι το ασφαλιστικό θα είναι βιώσιμο έως το 2070 και ότι θα υπάρξουν αυξήσεις στις επικουρικές συντάξεις.

Ο κ. Χατζηδάκης,παρουσίασε πριν μερικές μέρες το δικό του ασφαλιστικό νομοσχέδιο για την επικουρική ασφάλιση και μέχρι χθες διατυμπάνιζε ότι ήταν καινοτόμο κι επωφελές και το έθεσε για δημόσια διαβούλευση περιχαρής.

Μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ποιος Κυβερνητικός Υπουργός έλεγε αλήθεια και ποιος ψέματα, ο κ. Χατζηδάκης προχωρά σε άτακτη υποχώρηση,υπό το βάρος των κοινωνικών αντιδράσεων.

Είναι μια μικρή, αλλά σημαντική νίκη απέναντι στις παρωχημένες νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης, που συνεχίζει να εξαθλιώνει εργαζόμενους και συνταξιούχους με τις ρουσφετολογικές «μεταρρυθμίσεις» της.

Ο αγώνας όλων μας πρέπει να συνεχιστεί, μέχρι την οριστική απόσυρση του νομοσχεδίου. Οι προγραμματικές μας θέσεις, δείχνουν τον δρόμο για την πολιτική και κοινωνική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ