Φυλακές Κορυδαλλού: Ο αρχιμανδρίτης με το βιτριόλι… εξομολόγησε τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών

Petite Perle 300×250

Στο Ψυχιατρειο των φυλακών Κορυδαλλού μετεφέρθη απο την ΣΤ' πτέρυγα ο Θεοφύλακτος Κόμβος, o ρασοφόρος βιτριολιστής, που επιτέθηκε στους μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου για να τους εκδικηθεί για τον αποσχηματισμό του.

Ο αρχιμανδρίτης, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, με σχετική διάταξη της 24ης ανακρίτριας η οποία αναφέρει οτι «επειδή ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε κατα την απολογία του οτι πασχει απο μικτή αγχώδη και καταθλιπτική διαταραχή, επειδή η διάγνωση της πνευματικής και ψυχικής κατάστασης του κατηγορουμένου ειναι προδήλως αναγκαία για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και προς τουτο απαιτούνται ειδικές γνώσεις της επιστήμης πρεπει να διαταχθεί διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης» μετακόμισε απο τη ΣΤ' στο Ψυχιατρείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Εξομολόγησε τον Μπάμπη

Ο αρχιμανδρίτης με το βιτριόλι που έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στη Μονή Πετράκη, μέσα στη φυλακή προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητα του. Αν και δεν φοράει ράσα καθώς κάηκαν απο το βιτριόλι που έριξε στους επτά μητροπολίτες, τους δυο δικηγόρους και τον γραμματέα του συνοδικού δικαστηρίου, εντούτοις διατηρεί τα μακριά του μούσια ενώ έχει, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τις οποίες επιβεβαιώνει και ο συνήγορος του κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, εξομολογήσει τους συγκρατουμένους του, μεταξύ αυτών και τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Τι του είπε ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο ο ίδιος όπως φαίνεται έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ζωή πίσω από τα κάγκελα και δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθεί με τον δικηγόρο του κ. Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των μαρτύρων που θα προτείνουν να καλέσει ο ανακριτής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ