Nίκαια: Τραγικός θάνατος 7χρονης από φορτηγό που πέρασε με κόκκινο

Petite Perle 300×250

Τη μεγαλύτερη τραγωδία που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος, την απώλεια του ίδιου του παιδιού του ζουν από χθες οι γονείς του 7χρονου κοριτσιού που σκότωσε οδηγός φορτηγού που παραβίασε ερυθρό σηματοδότη στη Νίκαια.

Το μοιραίο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι στη διασταύρωση των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια. Η 7χρονη Παναγιώτα μαζί με την 12χρονη ξαδέλφη της Μαρία είχαν πάει για μπάνιο συνοδευόμενες από τη μητέρα της 12χρονης και την αδελφή της.

Αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο και ξεκίνησαν να περνούν τη διάβαση, καθώς τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα. Στην αριστερή λωρίδα του δρόμου βρίσκεται ένα φορτηγό που περιμένει να στρίψει.

Το φορτηγό σταματάει και τα δύο κορίτσια βρίσκονται εγκλωβισμένα κάτω από τις ρόδες του. Ακολουθούν εικόνες πανικού, καθώς περαστικοί και καταστηματάρχες σπεύδουν να βοηθήσουν.

Στο σημείο φτάνουν ασθενοφόρα και παραλαμβάνουν τα δύο μικρά κορίτσια. Είναι όμως αργά για την 7χρονη Παναγιώτα. Η 12χρονη νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων και αναμένεται να χειρουργηθεί, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή της. Σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα της, η οποία συνόδευε τα δύο κορίτσια.

Την στιγμή που το φορτηγό έπεσε πάνω στο επτάχρονο κοριτσάκι από τη Νίκαια, μπροστά στα μάτια της θείας της, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση, στερώντας του τη ζωή κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται στην περιοχή.

Στην εικόνα φαίνεται η θεία της άτυχης μικρούλας να κατεβαίνει από το λευκό λεωφορείο, έχοντας μαζί της την κόρη της αλλά και την 7χρονη ανιψιά της, μετά το μπάνιο τους σε κοντινό προορισμό. Προσπαθούν να περάσουν το δρόμο. Εκεί βρίσκεται σταματημένο και το μοιραίο φορτηγό το οποίο στιγμές αργότερα έκοψε το νήμα της ζωής ενός παιδιού.

Συγκλονιστικός ήταν ο πατέρας της 7χρονης, που μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας. «Αυτή η τιμωρία -έχασα το 2019 τον αδελφό μου, το 2021 την πεθερά μου- είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια», είπε.

«Αν είναι άντρας να αυτοκτονήσει»

«Παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε το αγγελάκι μου» θρηνεί και λέει ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει μία οικογένεια.

«Αν είναι άντρας να αυτοκτονήσει. Εμείς στη Μάνη ό,τι κάνουμε αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Μπορώ να του κάνω μεγάλο κακό» αναφέρει μέσα στον θρήνο του. Μάλιστα, σημειώνει σπαραχτικά ότι θα δωρίσει «ό,τι έχει μείνει από την μικρούλα μου σε άλλα παιδάκια για να ζήσουν».

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει Παιδεία. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα» σημειώνει ο τραγικός πατέρας.

Ο πατέρας της 7χρονης σκοπεύει να δωρίσει τα όργανα της κόρης του για να βοηθηθούν άλλοι άνθρωποι.

πηγή: www.in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ